Dermapen Cleyo

Het product voor de schoonheidsspecialist

Cleyo Beauty Products in jouw beauty of schoonheidssalon.

Ben je op zoek naar een hoogwaardig, betaalbaar en betrouwbaar cosmetica merk. Waarbij je uitzonderlijke resultaten creëert ? Wil je professionele ondersteuning en persoonlijke begeleiding? Zo helpen we je met marketing en verkooptrainingen, maar je kunt ook nog eens regelmatig deelnemen aan interessante huid trainingen.

Neem de eerste stap

Stap dan aan boord bij Cleyo de parel van de oceaan. Wij zijn de leverancier van het exclusieve huid verbeterende merk Cleyo Beauty Products. Dit kan gebruikt worden door spa’s, schoonheidssalons en huidinstituten die zich met schoonheid bezig houden.

Cleyo beauty products organiseert product- en praktijktrainingen voor al haar verkooppunten. Die plaatsvinden in de compleet uitgeruste trainingsruimte op het hoofdkantoor in Dongen of op locatie.

Verkooppunten

Verkooppunten worden persoonlijk begeleid door één van de salesmanagers / skin experts van Cleyo Beauty products. Zodat er uitstekend ingespeeld kan worden op de behoeftes van de schoonheidsspecialist. Op deze manier beschikt de schoonheidsspecialist ook altijd over een deskundig klankbord voor vragen of adviezen.

Cleyo beauty products is gespecialiseerd in extreme huidverbetering. De lijn is uitgebracht voor behandeling van o.a. oneffenheden, pigmentvlekken, huidverjonging, rosacea en littekens met als resultaat een stralende, gladdere en verfijnde huid. 

Er wordt intensief contact onderhouden met de Nederlandse pers. Met regelmaat adverteert  Cleyo Beauty Products in diverse magazines, vakbladen en worden nieuwe productlanceringen aangekondigd. Teven zijn we vaak op beurzen te vinden.

Waarom zou je kiezen voor Cleyo Beauty Products:

Wij verzorgen exclusieve instituut programma’s. Deze zijn ontwikkeld in high tech laboratoria in Nederland. De productsen en behandelmethoden zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen. Deze hebben als doel om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Cleyo heeft een deskundig team en een uitgebreid trainingsprogramma bieden. Waardoor jij als de specialist je klanten de mogelijkheid biedt het beste resultaat te behalen. Zo behouden we onze lijnen kort. Dat je direct in contact komt met een van onze medewerkers.  Ook zijn wij extreem gedreven om met de juiste huidspecialisten te werken. Die door ons trainingsprogramma op het hoogste opleidingsniveau gegroeid zijn. Stap jij met ons mee naar next level business…?

Een waardevolle aanwinst voor iedere salon, sauna of spa. 

Door: Huidspecialist L. Henraat

Scroll naar top