fbpx
Microdermabrasie cleyo beauty professional

Je online specialiseren in Microdermabrasie

Waarom starten met een online training Microdermabrasie?

Dat is een vraag die vaak gesteld wordt, nu in deze tijden van Corona is het niet altijd mogelijk om een fysieke training te volgen. Maar als expert wil je wel je kennis blijven uitbreiden, de trainingen bij Cleyo Beauty Professional zijn enorm waardevol en uitgebreid. Ze staan vol met de juiste kennis om jouw als expert naar een hoger niveau te brengen. Door een online training te volgen, ga jij verder waar andere schoonheidsspecialistes stoppen. Je verhoogt jouw omzet en behaald geweldige resultaten. De technieken die je online leert kun je direct toepassen in jouw salon. Je kunt jouw klanten nog beter van dienst zijn en weet waar de behoeftes liggen van jouw klanten.

Ik geef je 3 voordelen van een online training

  1. Je kunt het in je eigen tijd doen, wanneer het jouw  uitkomt.
  2. Alles wordt duidelijk uitgelegd en vragen worden snel beantwoord via de live chat.
  3. Terugkijken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Waarom Microdermabrasie toevoegen aan jouw behandelingen?

Microdermabrasie is een absolute waardevolle toevoeging van jouw behandelingen, Microdermabrasie zorgt voor een frisse huid, verwijderd dode huidcellen en polijst de huid, vermindert belijningen en is vele malen effectiever dan eens willekeurige scrub. De Microdermabrasie is voor vele huidsoorten geschikt en de behandeling wordt door vele klanten ervaren als ontspannend en effectief. Klanten zien direct verschil.

Je breidt natuurlijk als eerste je vakkennis uit, daarnaast breid je je behandelingen uit en je bent een nog betere schoonheidsspecialiste omdat je jezelf kan onderscheiden van jouw collega’s.

online opleiding microdermabrasie cleyo beauty professional

Wat kan ik verwachten van een Microdermabrasie training?

We geven ruime uitleg over de verschillende technieken omtrent Microdermabrasie, je hebt een Diamond-Dermabrasie en een Kristsal-Dermabrasie. Welke techniek past bij jou en in jouw salon? Wat is de geschiedenis van Microdermabrasie, voor welke huidproblemen kun je de Microdermabrasie nog meer inzetten dan alleen Anti-Aging? De verschillen tussen een vrouwelijke klant en een mannelijke klant. Alles wordt je op een duidelijke manier geleerd. Kortom je leert alles wat je ook in een fysieke training zou leren alleen vanuit huis of jouw salon.

Wat leer je nog meer?

  1. Contra-indicaties
  2. Behandelprotocollen
  3. Huidreacties
  4. Nazorg voor jouw klanten

Kortom weer een bomvolle en vooral waardevolle opleiding, zodat jij je onderscheid van jouw collega’s!

Love and care, Leentje Henraat

leentje cleyo beauty professional
Scroll naar top