business coach call cleyo beauty professional

online training voor een huidanalyse

Wil jij meer kennis over hoe de huid in elkaar steekt en hou jij van snel en slim leren? En dat door middel van theorie, video’s en opdrachten? Vaak heb je het al druk en is er minder tijd voor leren, dan is bijscholen via de online opleidingen van Cleyo Beauty Professional de aangewezen uitkomst voor jou.  Of ben je een beginnende schoonheidsspecialist en wil jij meer kennis opdoen om zo je eerste klanten goed van dienst te kunnen zijn, en ze laten zien wat jij allemaal aan kennis in huis hebt?  Dan is onze online opleiding huidanalyse echt de ideale online opleiding voor jou! Met opleiding van Cleyo Beauty Professional bepaal jij namelijk zelf wanneer je de opleiding gaat doen!

Cleyo beauty pro franchise

Maar wie zijn wij

Cleyo Beauty Products is de huidverbeterende productlijn van Cleyo Beauty Professional. Zo hebben wij al vele schoonheidsspecialisten mogen helpen met het opdoen van kennis, het leren in de praktijk en het helpen met resultaten behalen in de behandelingen welke met de producten van Cleyo Beauty Products en de opleidingen van Cleyo Beauty Professional worden verricht, specifiek op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van schoonheidsspecialisten die zichzelf willen verbreden op vakgebied of om bepaalde specialisaties te leren. Omdat schoonheidsspecialist vaak een eenzaam vak is willen wij met Cleyo Beauty Professional graag onze kennis en kunde delen en zijn wij er voor iedereen die op het gebied van huidverbetering zichzelf wil uitdagen. Ook als je een beginnende schoonheidsspecialist bent kun je de opleiding volgen! Je krijgt dan ook alle informatie die je als basis nodig hebt om te kunnen starten als schoonheidsspecialiste.

Geen Vooropleiding

Cleyo Beauty Professional heeft al vele mensen begeleid van 0 tot aan de succesvolle schoonheidssalon welke ze nu runnen. Heb je hiervoor geen vooropleiding gehad? Daar kunnen wij je mee helpen, iedereen heeft wel eens verkeerde of niet de juiste keuzes gemaakt om te groeien in wat je nu als job echt heel leuk vindt. Cleyo Beauty Professional heeft hiervoor een speciale privé opleiding om je zo vanuit het niets, naar een succesvolle en geleerde schoonheidsspecialist te brengen. Mocht je nu twijfelen of wil je meer weten, geen enkel probleem, we kunnen samen een videocall inplannen om te bekijken of de job schoonheidsspecialist echt iets voor je is, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw toekomst.

Wat houdt de opleiding in?

De opleiding de huidanalyse bestaat uit 12 modules en 58 lessen. Elke module bestaat uit korte duidelijke filmpjes met duidelijke informatie erbij.  De 12e modules bestaan uit een examen van 15 vragen. Als je dit examen haalt krijg je een certificaat per e-mail toegestuurd. Welke je mooi in je salon kunt ophangen. Dit zien klanten ook en hiermee trek jij de aandacht om zo je specialistische kant te kunnen laten zien.

Speciale aanbieding:

Wij hebben een speciale aanbieding ingezet zodat jij kennis kunt maken met de online opleiding Huidanalyse. Hij is namelijk van normaal  € 97,00 naar slechts  € 47,00 gezet, omdat we het belangrijk vinden dat jij als schoonheidsspecialist de juiste kennis hebt en motivatie om zo je klanten naar een stralende mooie huid te brengen. Je kunt hem direct aankopen. Heb jij toch nog een vraag, dat kan stel dan hier je vraag.

Scroll naar top