fbpx
fysieke opleiding praktijk cleyo beauty professional

Specialiseer jezelf in één dag

Wil jij jezelf opleiden tot een echte huidexpert? Dan zijn deze opleidingsdagen iets voor jou. Tijdens deze opleidingsdagen leer je alles over huidverbetering en huidverzorging. Je doet onmisbare kennis op en leert direct hoe je dit in de praktijk kunt toepassen.

De opleidingen en trainingsdagen die wij aanbieden zijn onder andere: Chemische/ Fruitzuren Peelings, Acne, Microdermabrasie, Roodheid / Gevoeligheid, Pigmentatie, Huidverjonging, Microneedling en speciale oogbehandelingen. Tijdens de opleidingsdagen gaan wij in op de juiste technieken, werkstoffen in combinatie met de producten. Zo leer jij als expert ook te adviseren wat de beste nazorg is voor jouw klanten. Stap voor stap nemen we je mee door de protocollen van Cleyo Beauty Professional. Zodat jij je klanten een nog beter eindresultaat kunt bieden.

Deze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk en bedoeld voor jou als schoonheidsspecialist en/of huidspecialist welke zichzelf wilt blijven ontwikkelen en zich willen profileren tot echte huidexpert. Zorg dat jij je concullega’s enkele stappen voor blijft.

Door het volgen van de fysieke opleidingen kun je jezelf onderscheiden als huidexpert, je verkent jouw interesses en mogelijkheden en specialiseert jezelf in bepaalde huidverbeteringstechnieken. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de door Cleyo Beauty Products ontwikkelde Biologische en Vegan producten. Wist je ook dat Cleyo Beauty Products een Nederlands product is en hierdoor ook aan alle strenge eisen voldoet binnen Europa?

gezichtsbehandeling cleyo beauty professional

Hoe ziet een Cleyo opleidingsdag eruit?

We starten ‘s morgens met de theorie, het is belangrijk te weten met welke producten en hoe je deze moet toepassen om tot het mooiste resultaat bij je klant te komen. Tevens worden de werkzame stoffen besproken en de handelingen/technieken. Dit kan variëren met presentaties, foto’s, beeldmateriaal en video’s.

Tussen de middag zorgen wij ervoor dat jij als cursist niets te kort komt. Een break heb je nodig na de theoretische stof. Hiervoor verzorgen we een lunch en houden we rekening met eventuele wensen of allergieën, we zouden het prettig vinden als je dit 48 uur van tevoren aan ons kan doorgeven, dit moeten we namelijk kortsluiten met de catering.

‘s Middags na de lunch oftewel de break gaan we van start met het praktijkgedeelte. Hier ligt je model om de behandeling te ontvangen. En voer je zelfstandig de behandeling uit onder het toeziend oog van een gekwalificeerde Huid Expert welke alle handelingen en technieken vanuit Cleyo Beauty Professional beheerst. Deze neemt stap voor stap het behandelprotocol met je door, en wijst je op belangrijke punten. Tevens is er alle tijd om al je vragen te stellen. Na het volledig en juist doorlopen van de trainingsdag sluiten we deze af met een certificaat welke je ontvangt.

certificaat cleyo beauty professional

Heb jij je eigen al ingeschreven op één van onze trainingsdagen? De plaatsen zijn beperkt, doordat we in kleine groepjes lesgeven, omdat we de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen willen waarborgen. Zo krijgt iedereen de juiste aandacht en begeleiding om na de training zelfstandig in de praktijk de behandelingen uit te voeren. Klik hier voor een inzicht in de opleidingen.

Scroll naar top