Voeg je koptekst hier toe

Biologisch & Vegan

leader online trainingen

Waarom biologisch?

Verantwoorde producten

Door het ontwikkelen, produceren en distribueren van biologische huid- verbeterende producten, geproduceerd met liefde en aandacht voor mens, dier en milieu, gelooft Cleyo oprecht in de kracht van biologische huidverbeterende producten en haar positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld!

Het zit in ons DNA

Biologische huidverbeterende  producten zit in ons DNA en dat is waarmee we een positieve afdruk in de aarde willen achterlaten. Een afdruk die de aarde respecteert in plaats van uitput. Iedere huid is uniek, ieder persoon is uniek.

Geen parfum-, kleur-, geurstoffen

Cleyo Beauty Professional gebruikt in haar biologische huid- verbeterende producten géén parfum-, geur-, en kleurstoffen. Doordat de producten Biologisch en Vegan zijn zitten er ook geen  synthetische stoffen in verwerkt uit de petrochemische industrie. Hierdoor kunnen mensen met allergieën wel tegen de huidproducten van Cleyo Beauty Products.

Mensen met huid allergieën en overgevoeligheid van de huid verdragen in 98% van de gevallen natuurlijke huidcosmetica van Cleyo Beauty professional wel. Daardoor kiezen veel schoonheidsspecialisten en huidspecialisten bewust voor het Nederlandse merk Cleyo Beauty Products, omdat het zuivere ingrediënten bevat, houdt rekening met het milieu en is diervriendelijk.

Zo hebben veel natuurlijke stoffen een anti oxidatieve werking. De natuurlijke werkstoffen worden hierdoor vele malen sneller herkend en opgenomen in het lichaam en op het gelaat van je klant. Juist door snellere opname van de actieve werkstoffen in onze huidverbeterende producten van Cleyo Beauty Products, creëer jij voor je klant snel zichtbaar en tastbaar resultaat.

Vegan

Cleyo is ontstaan vanuit de natuurlijke godin Cleopatra en gevonden door Leentje Henraat de gepassioneerde ervaringsdeskundige, die zelf in haar leven alles geprobeerd heeft op het gebied van huidverzorging.

Biologisch

Cleyo Beauty Products kiest voor eerlijke en natuurlijke ingrediënten, die allen de functie van je huid versterken,  ondersteunen en verbeteren.

Resultaat Gericht

Door meer kwaliteit voor jou als huidexpert, schoonheidsspecialist of huidtherapeut te bieden, is de productlijn gericht op snelle, tastbare en zichtbare resultaten op huidverbetering.

Dierproefvrij

Binnen Cleyo hebben we ervoor gekozen dat we géén gebruik van proefdieren voor het testen van onze cosmetica maken. Voor de productie en het testen van de veiligheid zijn bij ons geen dierproeven  toegestaan. 

Nederlands Product

Cleyo bestaat al vanaf 2008 en weet door continue innovatie wat de huid nodig heeft, daarom zijn de verbeterende  producten helemaal gericht op een perfecte verzorging en verbetering van de huid. Het merk is een uniek Nederlands product van eigen bodem.

Parabenen & PEG vrij

PEG is een afkorting voor de stof: Polyethylene Glycol. De nadelen zijn dat het andere (gevaarlijke) stoffen je huid binnen laat komen. Het kan de vochtbalans van je huid aantasten, waardoor klanten een extreem droge of juist vette huid krijgen.

Wil jij meer informatie van de Professional?

Het is Leentje en haar team de taak om schoonheidsspecialisten te helpen, met het verbreden van hun kennis.
Scroll naar top