opleidingen Cleyo Beauty Professional

Resultaat dat telt

Om bij het begin te beginnen geven we een definitie van het begrip ‘resultaatgericht‘: actief aan de slag gaan met de klant en de juiste beslissingen nemen voor je klant om het gewenste doel te behalen. Volledig gefocust op het eindresultaat, zonder dat je afgeleid wordt door problemen, helpt Cleyo Beauty Professional jou om extreme resultaten op huidverbetering te behalen.

Alle producten zijn parabenen- en paraffinevrij en dierproefvrij!

De producten zijn hypoallergeen, dus veilig voor gebruikers met allergieën. Door de producten op de juiste manier in te zetten, creëer jij binnen een korte periode bijzonder mooie resultaten.

Leren van de beste

Je kunt alléén leren van de beste. Leentje Henraat heeft in de huidspecialisatie wereld al meerdere Awards op haar naam staan. In 2015 is ze uitgeroepen tot de beste Acne specialist. En in 2018 is ze zelfs uitgeroepen tot de beste huidspecialist van Nederland. En deze specialisaties kun jij van haar leren!

Prive Les

Wil jij liever niet in een groep maar prive lessen ervaren, geef dit dan op het contactformulier aan. Bij Cleyo Beauty Professional kun je namelijk fysieke, groepsopleidingen of 1-op-1 opleidingen krijgen. Naast de fysieke opleidingen hebben we ook online opleidingen. 

"Schoonheid eist commitment geen wonderen".

cleyo

Cleyo Beauty Professional

Scroll naar top