Wat ga je leren

Open je eigen
Cleyo Skin Experts Locatie

Je bent je onderneming begonnen met een visie om te doen wat je het liefste doet. En om dit om te zetten in een krachtige business. Het mooie van ondernemen is, dat je met alle facetten te maken krijgt die bij een business horen. Maar je merkt ongetwijfeld dat daar veel tijd en geld aan verloren gaat, omdat je zelf het wiel opnieuw moet uitvinden. Als professionals in de Beauty Branche zagen wij hoe de markt met grote snelheid veranderde. Hier wilden wij verandering in brengen door juist de focus te leggen op kwaliteit & resultaat. Persoonlijke aandacht en een echte connectie maken met onze cliënten, dat was ons doel. Dit is hoe onze missie is gestart.

Hoe is het begonnen...

business coach

Leentje Henraat

Leentje, de oprichter van het Cleyo Skin Experts Huidinstituut met inmiddels meerdere franchisers in Nederland en België aan het woord; Ik heb mijzelf gespecialiseerd in huidverbetering niet alleen in Nederland, zo ook in het Buitenland. Mijn kennis en passie op huidverbeteringsgebied deel ik graag in heel Europa, zo ben ik actief in Nederland, België, Duitsland en Spanje.
Na de investeringen op wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling op huid- verbeteringsgebied ben ik een echte allrounder geworden.
In de praktijk zag ik dat je zoveel meer resultaat kunt creëren waardoor je van zoveel meerwaarde kunt zijn voor je klanten/cliënten door de juiste producten en grondstoffen te gebruiken en je echt in de persoon te verdiepen.
Hierdoor is een uitzonderlijke Biologische & Vegan productlijn ontstaan welke ik heb laten ontwikkelen met daarbij een eigen unieke behandelmethode onder de naam Cleyo Beauty Products. Hiermee hebben de Cleyo Skin Experts samen met de specifieke behandelmethodieken al vele cliënten van hun huidproblemen af geholpen en daarmee een enorme boost aan hun zelfvertrouwen kunnen geven. 

 

Maak het fundament van jouw salon sterk

Dit zelfvertrouwen heeft ook een positieve uitwerking op het privé en/of zakelijke leven. Met deze behandelmethode geeft Cleyo de huidverbeteringsgarantie van wel 80%. Hiervoor heeft Cleyo ook als enige in Nederland en België het unieke keurmerk ontvangen “Het Huidverbeteringsgarantiezegel”. 

Ons motto is dan ook: “Cleyo gaat je fundamenteel helpen”.

Cleyo biedt vele ondernemers in schoonheidssalons en huidpraktijken een kans om zo hun dienstverlening uit te breiden met een hoogstaand kwaliteitsproduct welke Biologisch en Vegan is en waarmee zij ook hun salon kunnen upgraden met het keurmerk Cleyo. 

 

 

"In 1 rechte lijn op je doel af, is enkel de kortste weg naar succes. Het is aan jou de keuze om de stap te zetten naar een succesvolle business."

— Leentje Henraat —
Scroll naar top