FruitzurenChemische Peelings

Fruitzuren/Chemische Peelings

Een peeling bestaat uit een sterk geconcentreerde vloeistof (zuur) welke een of meerdere werkstoffen bevat (bijv. salicylzuur, glycolzuur) die ervoor zorgen dat de dode cellen van de hoornlaag (stratum corneum) loslaten. De huid gaat zich vernieuwen. Deze vernieuwing van de huid geeft verbetering in de verschillende structuren, ze zijn dus zeer geschikt voor Acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, verouderde huid en grove poriën. Elk zuur in de peeling heeft zijn specifieke werking.

 

Doordat het peeling assortiment van Cleyo uitgebreid is kun je bijna alle huidproblemen hiermee aanpakken. Zo heeft Cleyo Beauty Products een effectieve peeling ontwikkeld speciaal voor de extreem gevoelige huid. Denk hierbij aan Rosacea en extreme droge huid. Zo kun jij als Beauty Professional alle klanten van dienst zijn en ze laten genieten van de huidverbeterende behandelingen bij jou in de salon met de peelings van Cleyo Beauty Products.

 

fruitzuren peelings cleyo beauty professional

Fresh Peel

De Fresh Peel is een lichte peeling welke speciaal ontwikkeld is voor de huid welke snel reageert en extreem gevoelig is.

Beauty Peel

De Beauty Peel is een milde peeling speciaal ontwikkeld om de huid een boost te geven en werkt voor anti aging, pigmentatie, huidverbetering.

beauty peel cleyo beauty products

Diamond Peel

De Diamond Peel is een sterke peeling speciaal ontwikkeld voor  huidveroudering, pigmentatie en geeft de huid een extreme boost.

diamond peel cleyo beauty products

Blemish Peel

De Blemish Peel is speciaal ontwikkeld voor de huid welke last heeft van vele onzuiverheden en ontstekingen, gericht op Acne.

blemish peel cleyo beauty products

Waarom kiezen voor Peelings in je salon?

fruitzuren peelings cleyo beauty professional

Verantwoorde producten

Door het ontwikkelen, produceren en distribueren van biologische huidverbeterende producten, welke zijn geproduceerd met liefde en aandacht voor mens, dier en milieu, gelooft Cleyo oprecht in de kracht van biologische & vegan huid verbeterende producten en haar positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld!

peeling cleyo beauty professional

Resultaat

Binnen een korte termijn, snelle resultaten boeken op het uiterlijk van jouw klanten. Door Cleyo Peelings in te zetten, slagen je resultaat behandelingen binnen aanzienlijk korte tijd, waardoor jouw klanten zelfs meer dan tevreden zijn en dit doorvertellen aan anderen. Dit is de eerste zet van mond-op-mond reclame.

Géén toevoegingen

Cleyo Beauty Professional  gebruikt in haar biologische huidverbeterende producten géén parfum-, geur-, en kleurstoffen. Doordat de producten Biologisch en Vegan zijn zitten er ook geen synthetische stoffen in verwerkt uit de petrochemische industrie. Hierdoor kunnen mensen met allergieën wel tegen de huidproducten van Cleyo Beauty Products.

Mensen met huid allergieën en overgevoeligheid van de huid verdragen in 98% van de gevallen natuurlijke huidcosmetica van Cleyo Beauty Professional wel. Hierdoor kiezen veel schoonheidsspecialisten en huidspecialisten bewust voor het Nederlandse merk Cleyo Beauty Products, omdat het zuivere ingrediënten bevat, rekening met het milieu houdt en diervriendelijk is.

Zo hebben veel natuurlijke stoffen een anti oxidantieve werking. De natuurlijke werkstoffen worden hierdoor vele malen sneller herkend en opgenomen in het lichaam en op het gelaat van je klant. Juist door snellere opname van de actieve werkstoffen in onze huidverbeterende producten van Cleyo Beauty Products, creëer jij voor je klant snel zichtbaar en tastbaar resultaat.

Dierproefvrij

Binnen Cleyo hebben we ervoor gekozen dat we géén gebruik van proefdieren voor het testen van onze cosmetica. Voor de productie en het testen van de veiligheid zijn bij ons geen dierproeven  toegestaan. 

Nederlands Product

Cleyo bestaat al vanaf 2008 en weet door continue innovatie wat de huid nodig heeft, daarom zijn de huidverbeterende producten helemaal gericht op een perfecte verzorging en verbetering van de huid. Het merk is een uniek Nederlands product van eigen bodem.

Parabenen & PEG vrij

PEG is een afkorting voor de stof: PolyEthylene Glycol. De nadelen zijn dat het andere (gevaarlijke) stoffen je huid binnen laat komen. Het kan de vochtbalans van je huid aantasten, waardoor klanten een extreem droge of juist vette huid krijgen.

Wil jij meer informatie van de Professional?

Het is Leentje en haar team de taak om schoonheidsspecialisten te helpen, met het verbreden van hun kennis.
Scroll naar top