Huidverbeterende producten van Nederlandse bodem

Cleyo Beauty Products is het opleidingscentrum en de groothandel van Nederlandse bodem welke staat voor Service, Betrouwbaarheid en Kwaliteit. Door een combinatie van kwaliteitsproducten en hoogwaardige dienstverlening helpen wij jou een succesvolle Beauty Onderneming te runnen. Zo assisteren wij je graag met advies, workshops, cursussen en natuurlijk onze jarenlange praktijkervaring van de werkvloer en de Europese opleidingen op specialisme.

Bij de Cleyo Beauty Professional tref je alles onder één dak, van business coaching, opleidingen, huidverbeterende producten voor schoonheidsspecialisten tot en met het volledige franchise concept.

Na research en development voor innovatie, een doorbraak in Nederland!

We hebben onderzoek gedaan waaruit naar voren is gekomen, dat je hele goede producten in de markt kunt zetten, maar je moet mensen ook heel competent maken in het creëren van resultaat met het volgen van de juiste methodieke met die producten.

Wij hebben een unieke behandelingsmethode ontwikkelt en dat in combinatie met een geheel totaalconcept. Dat is de franchise formule van Cleyo Skin Experts, hiermee hebben we het podium gehaald voor de beste franchise keten van Nederland & België. 

@cleyobeautyprofessional

De zoektocht van vele schoonheidsspecialisten is vaak moeilijk, en zien door de bomen het bos niet meer. Welk product moet jij als schoonheidsspecialist gaan kiezen? Welke klanten wil je voorzien van jouw product in jouw salon. En veel belangrijker wat moet het resultaat zijn van de producten? Dit zijn keuzes waar jij als schoonheidsspecialist eerst antwoord op moet zoeken voordat je een keuze kunt maken. Buiten deze vragen, wat wil je exact? Producten afnemen van een groothandel of leverancier in huidproducten welke echt alleen groothandel is? Of maak jij liever de keuze om bij het product de juiste ondersteuning en begeleiding te krijgen, van jouw leverancier, welke nog steeds dicht bij de praktijkvloer staat? 

Doordat Cleyo is gestart vanuit de praktijk en de werkvloer en nog steeds haar eigen salons en huidinstituten heeft, weten wij de professionals exact hoe we jou moeten begeleiden in alle omstandigheden die jij kunt meemaken bij jou in de salon of praktijk. Zo kunnen wij je niet alleen begeleiden maar ook volledig ondersteunen in je groei en potentie in het specialiseren van jouw verlangen, jouw droom, jouw business!

cleyo beauty professional

Cleyo Beauty Professional

Je bent je onderneming begonnen met een visie om te doen wat je het liefste doet.
En om dit om te zetten in een krachtige business. Het mooie van ondernemen is, dat je met alle facetten te maken krijgt die bij een business horen. Maar je merkt ongetwijfeld dat daar veel tijd en geld aan verloren gaat, omdat je zelf het wiel opnieuw moet uitvinden. Als professionals in de Beauty Branche zagen wij hoe de markt met grote snelheid veranderde. Hier wilden wij verandering in brengen door juist de focus te leggen op kwaliteit & resultaat. Persoonlijke aandacht en een echte connectie maken met onze cliënten, dat was ons doel. Dit is hoe onze missie is gestart.

 

Cleyo Skin Experts is inmiddels een begrip in de beauty branche. We hebben een bepaalde standaard gecreëerd, die we met elkaar hoog houden. Onze visie en werkwijze moet echt bij je passen zodat we dit samen kunnen uitbouwen. Spreekt het je aan wat je leest, dan nodigen wij je uit om kennis te maken en de verdere details samen onder de loep te nemen. Schoonheidsspecialiste kan een eenzaam beroep zijn! Dat is met Cleyo absoluut niet het geval.

 

Op 3 oktober 2019 is Cleyo “Leentje Henraat” het DNA van CLEYO, in Amsterdam op het hoofdkantoor van de ABN AMRO uitgeroepen tot de Top 3 Best Startende Franchise keten van heel Nederland! Leentje aan het woord hoe ze tot haar franchise is gekomen: “Door alleen te dromen kom je er niet, de enige weg om je succes te behalen is, in 1 rechte lijn op je doel af. Zo moet je flinke investeringen doen met grote risico’s en zakelijk de juiste keuzes maken. Een bedrijf gezond houden doe je doormiddel van continu groeikeuzes durven te maken en hierbij grote (Europese) risico’s te nemen.”

Rowin van Wanrooij

Co-Owner

Leentje Henraat

Owner and Founder

Yolanda Schilperoort

Personal Assistant & Floor Manager

your dreams come to life

Als specialist moet je groeikeuzes en beslissingen maken. Doormiddel van de juiste investeringen kun je hier vele malen meer rendement uithalen en bijzonder hard groeien. Wat is jouw verlangen?

Cleyo zoekt franchiser

Meer weten over het Cleyo Franchise concept?  We willen je graag meenemen om de wereld te bekijken vanuit ons concept, alleen dan kom je erachter of Cleyo Franchise daadwerkelijk iets voor jou is.

 

Binnen het Cleyo franchise concept zijn we er niet voor iedereen, enkel voor de toegewijde ondernemer die het verschil wil maken in de beauty branche.

Nederlands Product

Kies ook voor Cleyo Beauty Products!

Cleyo Beauty Products is van oorsprong een Nederlands product, dat wil zeggen ontstaan en vervaardigd in Nederland. Leentje Henraat is gestart in de beauty branche als Schoonheidsspecialiste en doorgegroeid naar Huid Expert omdat zij dagelijks in haar salon mensen sprak die met een probleemhuid om hulp vroegen. Omdat ze hierin graag van betekenis wilde zijn ging zij op zoek om het beste resultaat te behalen. Nadat zij met verschillende merken had gewerkt kwam zij tot de conclusie dat ze iets miste. De producten konden het vaak net niet waarmaken en de manier van werken, met name de support, liet nog weleens te wensen over vanuit de leverancier. Hierop besloot ze op zoek te gaan naar de mogelijkheid om een eigen huidverbeterende productlijn te ontwikkelen met grondstoffen en ingrediënten waarvan zij zeker wist dat dit resultaat zou geven en met het idee dat zij hierbij mensen echt wilde begeleiden. Ze wilde haar kennis graag delen zodat er steeds meer mensen met een huidprobleem geholpen zouden worden.

De ontwikkeling van deze productlijn heeft jaren gekost maar is uiteindelijk vol trots op de markt gebracht en met succes!

Wat moet ik mij precies voorstellen
bij de Cleyo Producten?

Onze producten zitten in een eigentijdse verpakking waarbij hygiene voorop staat. Zij zijn hygiënisch verpakt in pompflacons welke zuinig in gebruik zijn en ook zorgen dat je zeker in deze tijd schoon kunt werken. 2 enkele pompbewegingen geven voldoende product om het gelaat in te smeren. De producten zijn hermetisch afgesloten waardoor er geen lucht bijkomt iedere keer als deze gebruikt worden, hierdoor verliest het product zijn kracht van werking niet. De natuurlijke bestanddelen behouden hun waarde waardoor deze optimaal hun werk kunnen verrichten op de huid.    

De crèmes voelen rijk en vol aan maar trekken direct goed in de huid waardoor er geen afsluitend gevoel ontstaat van de poriën. De bestanddelen worden tot diep in de huid getransporteerd waardoor de huid direct prettig aanvoelt. De crèmes smeren prettig uit en je hoeft maar weinig te gebruiken per keer. Kortom een product waarmee jij fijn kunt werken en blije, tevreden klanten kunt krijgen waarbij je resultaatgericht op huidverbetering kunt werken.

Waarom zou ik voor Cleyo Beauty Products kiezen?

Onze producten zijn mens-, dier- en milieuvriendelijk dat wil zeggen dat onze producten geheel Biologisch en Vegan zijn, er wordt niet op dieren getest en doordat alles Biologisch is, zijn zij niet schadelijk voor het milieu. Een groot voordeel hiervan is ook dat hierdoor de kans op allergische reactie’s zeer klein is, er zitten tenslotte geen kleur- en geurstoffen in en zijn parabenenvrij.

Wij hebben voor de verschillende huidproblemen een aparte lijn aan producten waardoor je zeer doelgericht kunt werken. Dit doe je samen met een behandelprotocol waarin wij je graag ondersteunen. Cleyo Beauty Products staat voor kwaliteit maar ook voor persoonlijke aanpak, wij hebben een enthousiast team wat graag met raad en daad voor jou klaarstaat. Wij delen een passie om mensen daadwerkelijk te helpen door middel van gedegen producten en advies. Wij geven verschillende Product trainingen of geven ondersteuning door middel van coaching, dit kan zowel fysiek of online plaatsvinden. 

Scroll naar top