Waar staat Cleyo voor

logo cleyo beauty professional

Over ons

Cleyo Beauty Professional is er voor vakmensen in de Beauty Branche. Cleyo Beauty Products is gericht op huidverbetering, hiervoor hebben wij een eigen Biologische & Vegan productlijn ontwikkeld en zijn wij gespecialiseerd in  het opleiden van schoonheidsspecialisten die zichzelf willen verbreden op vakgebied of om bepaalde specialisaties te leren.

business coaching
Cleyo Beauty Professional is ontstaan uit de passie die jarenlang is toegepast in het huidinstituut. Leentje Henraat de oprichter en de eigenaar heeft zelf ervaren hoe belangrijk en dankbaar huidverbetering is. Doordat zij met verschillende producten werkte wist ze ook welke grondstoffen er nodig waren om een goed resultaat te krijgen. Omdat de toenmalige producten niet voldeden aan haar eisen besloot zij haar eigen Cleyo Productlijn te gaan ontwikkelen en kreeg het huidinstituut ook vervolgens het Garantiezegel voor het behalen van uitstekende resultaten. Omdat schoonheidsspecialist vaak een eenzaam vak is willen wij met Cleyo Beauty Professional graag onze kennis en kunde delen en zijn wij er voor iedereen die op het gebied van huidverbetering zichzelf wil uitdagen.
fysieke opleiding praktijk cleyo beauty professional
Wij bieden naast de Cleyo producten ook de mogelijkheid om jezelf te scholen, zowel bij ons op het hoofdkantoor als ook via de diverse online opleidingen. Na het volgen van de opleiding bij Cleyo houdt het niet op, wij staan nog altijd klaar om vragen of adviezen te geven wanneer je ergens zelf niet uitkomt, ook hebben wij op Facebook een Cleyo Community voor diegene die een opleiding bij ons hebben gevolgd.
Scroll naar top