verkoop training voor slaons website huid expert cleyo skin experts beauty professional

voordelen franchise

je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden

Gebruik maken van een bekende en succesvolle formule, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En scheelt je een hoop tijd, energie en frustratie. Er gaat namelijk enorm veel tijd zitten het bedenken van een strategie, marketing, je kanalen uitwerken, website en nog veel meer andere werkzaamheden welke bij het instappen van Cleyo allemaal al voor je gedaan zijn. Zo kun jij je direct richten op het echte ondernemen waarom jij bent gestart. Het helpen van mensen met een mooi en verzorgd uiterlijk. 

het alleenrecht om de handelsnaam in een bepaald gebied te exploiteren

In de franchiseovereenkomst wordt exclusiviteit voor jouw als franchisenemer afgesproken. Dit wordt uitgerekend aan de hand van het aantal km of het aantal inwoners rondom jouw onderneming. Zo wordt in de overeenkomst duidelijk het postcode gebied aangegeven zodat jij als franchiser het alleenrecht hebt om op jouw locatie / postcodegebied Cleyo Skin Experts te openen de unieke behandelmethodieke toe te passen.

 

 

advies gesprek leentje cleyo beauty products

Franchise heeft meer kans op succes

Jij kunt profiteren van de voordelen van een grote organisatie. Je bent dan wel nog altijd zelfstandig ondernemer. Vanwege de naamsbekendheid zijn klanten al snel vertrouwd met de schoonheidssalon, huidinstituut of huidpraktijk en weten ze de weg naar jouw zaak wel te vinden.

cursus en opleidingen

Je krijgt cursussen en begeleiding van ons Cleyo Beauty Professional B.V. als franchisegever want het is ook in ons belang dat jouw filiaal een succes wordt. Jij draagt tenslotte de naam Cleyo Skin Experts.

Marketing kant en klaar

Marketing, beeldmateriaal en huisstijl kunnen dan ook direct in gebruik genomen worden, wanneer je start. Tevens leveren we je ook de social media content kalender aan voor de marketing, zodat je op tijd voorbereid bent en direct ermee aan de slag kunt. Jij hebt ook inspraak in wat je op de website van Cleyo bij jouw locatie wilt hebben. Dit gaat volledig in overleg.

Business coach

De grootste ondernemers zijn er ook overduidelijk van overtuigd echt iedere ondernemer heeft een Business Coach nodig. Om je scherp te houden, je succes te bespreken, je kansen uit te werken en direct de juiste weg naar succes in te slaan. Elke Cleyo Skin Experts locatie heeft toegang tot zijn of haar eigen businesscoach.

Scroll naar top