De producten van Cleyo Beauty Products staan voor optimale huidverbetering. In deze dag cursus leer je alles over de producten, maar ook alles over huidverbetering in het algemeen. 

THEORIE & PRAKTIJK OVER HUIDVERBETERING

De theorie is belangrijk om te kunnen onderzoeken waar oorzaken van klanten vandaan komen. Dit moet je op de juiste manier kunnen onderbouwen. Tevens is het naast de theorie belangrijk dat je exact weet hoe je dit dan in de praktijk kunt aanpakken. Huidverbetering is meer dan alleen het huidprobleem verminderen. Het gaat om het algemene plaatje. En dat is exact wat jij gaat leren.

WERKSTOFFEN EN GEBRUIK VAN DE PRODUCTEN

Je hoort vaak werkstoffen zoals vitamine A, vitamine C, hyaluronzuur en nog veel meer. Belangrijk is, weet jij welke percentages opgenomen worden? En welke percentage voor welke huid is? Hoe lang duurt het voordat er daadwerkelijk voor je klant een tastbaar verschil is te zien. En hoe kun je dit het beste doseren?

Hoe ziet je dag eruit

theorie deel cleyo beauty professional

theorie

Tijdens de theorie leer je wat de producten van Cleyo zijn, wat ze voor de huid doen, voor welke huidtypen het geschikt is en nog veel meer.

gezichtsbehandeling cleyo beauty professional

praktijk

Tijdens de praktijk ga je de aan de gang met de producten van Cleyo. Door het in de praktijk toe te passen leer je het snelst.  

certificaat cleyo beauty professional

certificaat

Na afsluiting van de trainingsdag krijg je van ons een certificaat mee naar huis. 

onze expertise

gezigezichtsbehandeling cleyo beauty professional

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

prive training is meer aandacht

Door privé 1 op 1 te trainen en te ervaren is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner.

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional wordt jij een echte huidexpert.

Wil jij weten welke datums er nog beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top