online training reviews

Dorien Vlaszak

schoonheiddspecialist

Nadat ik mijn diploma op zak had, merkte ik dat mijn kennis nog steeds niet volledig was. De branche ontwikkelde verder, maar mijn kennis bleef achter. Dankzij de online trainingen nam ik bijzondere kennis tot mij. Ik kan het iedere professional aanraden.

Ruud Goos

huidtherapeut

In de beauty branche is er continue innovatie. Doormiddel van de online cursussen blijf ik op de hoogte van alle nieuwe updates.

Karin Schoonhoven

huid coach

Niet alleen de cursussen zijn enorm waardevol voor me, ook de online community waar ik met andere schoonheidsspecialistes kan sparren over hun bevindingen in de praktijk.

Melisa Janssen

schoonheidsspecialist

Blij dat ik de aankoop heb gedaan, als ik vragen heb kan ik doormiddel van de chat al mijn vragen stellen, waar binnen no-time antwoord komt. Thanks!

fysieke trainingen reviews

review cleyo

Lieze Goos

Schoonheidsspecialist

Op een kleine beurs heb ik Cleyo leren kennen. Dit was absoluut het hoogtepunt! Ik ben zo blij dat ik hun heb leren kennen. Sinds ik ben begonnen met de behandelingen in mijn salon heb ik effectief al mensen geholpen die al honderden euro’s aan dermatologen en andere producten hadden gegeven en hier nooit mee gediend waren, tot ze Cleyo hebben ontdekt! En dat zijn echt reviews waar je zelf als zaakvoerster trots op bent. De kick off days zijn ook echt fantastisch! Hier haal je echt !promise! alles uit! en last but not least: Leentje is top! Ze wilt echt jouw verder helpen waar ze kan. Heb je problemen dan is ze er voor je!

Mayce Jongerius

Mayce Jongerius

skin expert

De producten van Cleyo Beauty Products doen wat ze beloven. Resultaat genereren en dat in combinatie met de trainingen van Leentje is heel effectief. Zo leer je enorm veel, wat je direct bij je cliënten duidelijk kan overbrengen. Zo kan je snel omzet genereren. Daarbij is de coaching van Rowin en Leentje oprecht. Ze laten je groeien, zowel persoonlijk als zakelijk, geven je inzichten en de juiste handvaten om verder te groeien. Ik  kan Cleyo Beauty Professional absoluut aanbevelen! 

c70d2d03-de6e-479b-84a1-f0b590b370a5

Marscha de Wijs

schoonheidsspecialist

Super fijne producten die werkelijk resultaat geven!! Blij dat ik Leentje heb leren kennen en ze   helpt me super met mijn salon… goede service en top advies!!

salon review cleyo

Joyce Denoyette

skin expert

Fantastische producten die je echt laten stralen. De trainingsdagen zijn enorm waardevol! Hun persoonlijke advies zorgt voor een welkom gevoel. Een aanrader!!

#cleyobeautyprofessional

Scroll naar top