fysieke trainingen reviews

review cleyo

Lieze Goos

Schoonheidsspecialist

Op een kleine beurs heb ik Cleyo leren kennen. Dit was absoluut het hoogtepunt! Ik ben zo blij dat ik hun heb leren kennen. Sinds ik ben begonnen met de behandelingen in mijn salon heb ik effectief al mensen geholpen die al honderden euro’s aan dermatologen en andere producten hadden gegeven en hier nooit mee gediend waren, tot ze Cleyo hebben ontdekt! En dat zijn echt reviews waar je zelf als zaakvoerster trots op bent. De kick off days zijn ook echt fantastisch! Hier haal je echt !promise! alles uit! en last but not least: Leentje is top! Ze wilt echt jouw verder helpen waar ze kan. Heb je problemen dan is ze er voor je!

f8ad06c7-123d-4765-8553-e65094cb2804

Jamie Oerlemans

skin expert

De producten van Cleyo Beauty Products doen wat ze beloven. Resultaat genereren en dat in combinatie met de trainingen van Leentje is heel effectief. Zo leer je enorm veel, wat je direct bij je cliënten duidelijk kan overbrengen. Zo kan je snel omzet genereren. Daarbij is de coaching van Rowin en Leentje oprecht. Ze laten je groeien, zowel persoonlijk als zakelijk, geven je inzichten en de juiste handvaten om verder te groeien. Ik  kan Cleyo Beauty Professional absoluut aanbevelen! 

c70d2d03-de6e-479b-84a1-f0b590b370a5

Marscha de Wijs

schoonheidsspecialist

Super fijne producten die werkelijk resultaat geven!! Blij dat ik Leentje heb leren kennen en ze   helpt me super met mijn salon… goede service en top advies!!

salon review cleyo

Joyce Denoyette

skin expert

Fantastische producten die je echt laten stralen. De trainingsdagen zijn enorm waardevol! Hun persoonlijke advies zorgt voor een welkom gevoel. Een aanrader!!

#cleyobeautyprofessional

LEES EEN AANTAL VAN ONZE GOOGLE REVIEWS

LIEVER FACEBOOK REVIEWS BEKIJKEN

Scroll naar top