Wat maakt ons bijzonder

Unieke behandel-
methodieken

" iedere huid is uniek, en heeft de juiste specialisatie nodig".

Zo heeft Cleyo door haar behandelmethodieken en eigen productlijn al vele cliënten van hun huidproblemen afgeholpen en daarmee een enorme boost aan hun charisma gegeven. Dit zelfvertrouwen heeft ook een positieve uitwerking op hun privé en/of zakelijke leven. Met deze behandelmethode heeft Cleyo ook als enige in Nederland en Belgie het keurmerk ontvangen “Het Huidverbeteringsgarantiezegel”.

Redness and Calming Cleyo Beauty Professional
dermapen-cleyo-opleiding

Cleyo matcht alleen met professionals

Zorg dat je als specialist je kennis goed beheerst en op de hoogte blijft van alle innovaties binnen de branche van Huidverbetering. In onze cosmetica verwerken wij de beste en meest innovatieve werkstoffen en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid. Tevens beschermen de huidproducten van Cleyo Beauty Products de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Blijf gefocust

Belangrijk is gefocust te blijven tijdens je behandelingen. Vele schoonheidsspecialisten gaan op in hun eigen verhalen en vinden het wel “gezellig ” een praatje. Echter gaat de kostbare tijd van oplettendheid tijdens de behandeling verloren waardoor ze minder resultaat creëren.

Luister naar je klant

Een van de belangrijkste regels welke Cleyo Beauty Professional tegen haar professionals verteld is: “Luister naar je klant”, gewoon oprecht, eerlijk en geen leugens voor bestwil vertellen, wees duidelijk en oprecht. De klant kijkt namelijk op een geheel andere manier in de spiegel dan jij vanuit je vak als schoonheidsspecialist.

Kom in contact met Cleyo Beauty professional

Scroll naar top