Voor Professionals

Ben jij al enige tijd Schoonheidsspecialiste of net gestart met je salon en wil je je gaan specialiseren in huidproblematiek met een gedegen product dat er niet alleen mooi uitziet maar ook daadwerkelijk resultaat geeft?

 

Dan is de productlijn van Cleyo Beauty Professional wellicht iets voor jou. Wij hebben verschillende productlijnen geschikt voor bijvoorbeeld Acne, Pigmentatie, Roodheid, Couperose, Rosacea. Deze producten zijn ontwikkeld na meer dan 10 jaar ervaring in de praktijk, ze zijn Biologisch en veelal Vegan. De kennis en passie om mensen daadwerkelijk te helpen willen wij graag met jou delen.

hydraterend product

huidverbeterende productlijn

Doormiddel van de biologische en vegan producten op basis van huidverbetering, welke in Nederland produceerd worden, heb je snelle resultaten, korte lijnen en directe actie.

Rowin&Leentje Cleyo

business coaching

Ga direct van start met business coaching en ervaar direct meer groei.

cleyo

online opleidingen

Je kunt gelijk starten met de online trainingen van Cleyo Beauty Professional.  Zo kun je 

up-to-date blijven en upgraden naar het volgende level van succes en groei binnen jouw business.

salon eigenaren Reviews

Doordat Cleyo Beauty Professional & Cleyo Skin Experts vanaf 2008 al in Nederland op de markt is gebracht hebben wij al meer dan 1200 Salons en Huidinstituten geholpen met het upgraden van hun business, hun kennis en hun omzet. 

 

En dat is exact wat wij bij jou ook kunnen doen, wij gaan direct samen van start!

Cleyo Business Coaching

Clarissa Wolfsen

"Vanaf het moment dat ik met Cleyo Beauty professional in gesprek was, ben ik om en heb ik geen moment spijt! Dit is wat je nodig hebt.”

Lynn Veenendael

"Binnen 2 maanden extreem gegroeid in mijn omzet, om precies te zijn heb ik hem 4x verdubbeld! Ik ben zo blij!”

huidtherapeut cleyo

Rydell Gio

"Als huidtherapeut ben je op zoek naar echte verbetering en de juiste toevoeging op je expertise, dit is voor mij Cleyo Beauty Professional.”

online training skin expert

Voor Thuisgebruik

Als je na een lange dag even wilt relaxen, of jezelf 1x per week wilt verwennen met een huidverbeterende Spa Wellness voor thuis, kan dit met de biologische producten van Cleyo Beauty Products.

Hieronder hebben we een klein stappenplan 

om heerlijk thuis te genieten!

Verwen jezelf, Geniet van Cleyo!

Klanten Reviews

“Sinds kort gebruik ik de producten van Cleyo Beauty Products, na enkele dagen zag mijn omgeving al verandering.” 

Sandra Haaften“Mijn schoonheidsspecialiste adviseerde mij de producten van Cleyo Beauty Products, om mijn rosacea te verminderen. Na 3 weken had ik geen uitbraken meer”.

Els Liedorp“Acne is vermindert nadat ik van start ben gegaan met de intense producten van Cleyo Beauty Producten, ik kan dit zeker mijn omgeving aanraden.”

Roy Peeters.

Calming face wash cleyo

De juiste reiniging

Verwarm de Calming face wash in je handen en maak deze vochtig, breng deze in cirkelende bewegingen op je gelaat. En neem deze af met handwarm water. Hierna ga je met een wattenschijfje met Aloë Vera toner over het gelaat.

cleyo scrub

Scrub je dode huidcellen weg

Zorg ervoor dat je de scrub aanbrengt op een vochtige huid. En masseer deze met zachte ronddraaiende bewegingen over de huid. Spoel vervolgens je huid af met handwarm water en neutraliseer je huid met de Aloe Vera toner.

masker Cleyo

Geniet van een zuiverend masker

Het Detox zuiverend masker kun je het beste aanbrengen met een zachte kwast. Breng het masker gelijkmatig aan over het gelaat. Smeer het niet te dicht bij je ogen en je mond. Vergeet je hals niet in te smeren. En geniet vervolgens 15 minuten van het zuiverend Detox Masker.

Cleyo nachtcreme

Sluit af met een voedende nachtcrème

Breng als laatste je voedende Nachtcrème aan op je wangen, voorhoofd, hals en decolleté. Dep de Nachtcrème op je huid met vegende bewegingen naar boven toe om de huid te verzachten. Masseer de slapen om slaap en ontspanning te bevorderen.

Scroll naar top