Onze visie

Cleyo is ontstaan vanuit de geschiedenis van Cleopatra, de godin van de schoonheid die met melkzuur baden en natuurlijke ingrediënten in die tijd haar innerlijk en uiterlijk tot stralen bracht.

cleyo beauty professional

Blogs

Blijf op de hoogte door wekelijks de blogs te lezen van Cleyo Beauty Professional

business coaching

Leentje Henraat is de oprichter en eigenaar van Cleyo Skin Experts, Cleyo Beauty Products en Cleyo Beauty Professional. Door haar uitgebreide ervaring als Skin Expert op de werkvloer binnen haar huidinstituut wist zij wat een huid nodig had om te verbeteren en welke grondstoffen daarvoor nodig waren. Het werd haar missie om een huidprobleem niet alleen aan te pakken met een unieke behandelmethode maar ook om deze hierna met het optimale resultaat te behouden. Leentje heeft samen met diverse laborantes een eigen productlijn voor huidverbetering ontwikkeld om zodoende de klanten zowel van buiten als van binnen een goed gevoel te geven. Naast de biologische en Vegan producten heeft zij ook een behandelplan bedacht om de producten met een succesvol resultaat te gebruiken bij de franchiseketen. Bij de diverse Cleyo filialen in zowel Nederland als België gaan de franchisers van Cleyo dan ook voor puur resultaat.

Clients share their experience

behandeling cleyo beauty professional
Een koninklijke behandeling

Een gelukkige cliënt is het kroontje op ons werk. Daarom leer je bij ons hoe je jouw klanten een koninklijke behandeling geeft. Wij bieden niet alleen de allerbeste behandelingen, maar ook de rust en ontspanning voor jouw klanten.
natuurlijke behandeling cleyo beauty professional
Voor natuurlijke schoonheid

Een gezonde huid is een mooie huid en een van de kernmerken van een natuurlijke schoonheid. Dat is precies wat wij nastreven. Wij gebruiken de kracht van het natuurlijke proces van cellenvernieuwing, om de huid van jouw klanten zichtbaar te verbeteren.
persoonlijk behandelplan cleyo beauty professional
Een persoonlijk behandelplan

Iedereen is anders en ook iedere huid is anders. Jij als expert stelt een persoonlijk behandelplan op om de beste resultaten te kunnen garanderen aan jouw klanten.
Scroll naar top