Natuurlijke huidverbetering

Start met het behalen van resultaten op huidverbetering

Jij kan het verschil maken. Sterker nog, jij bent de persoon die het verschil kan maken voor jouw klanten doormiddel van natuurlijke huidverbetering. Door de opleidingen en trainingen te volgen bij Cleyo Beauty Professional leer je alles over natuurlijke huidverbetering zonder dat er kunstmatige of synthetische stoffen aan bod komen. Alles is geheel Biologisch en Vegan. Zo kun jij de natuurlijke genezing en celdeling beïnvloeden van de huid van jouw klant.

Wie zitten er achter de schermen

Leentje Henraat

Huidspecialist
L. Henraat- van Wanrooij

Haar missie werd een huidprobleem niet alleen aan te pakken met een unieke behandelmethode maar ook deze hierna met een optimaal resultaat te behouden. Leentje heeft een eigen productlijn voor huidverbetering mee ontwikkeld om zodoende de klanten zowel van buiten als van binnen een goed gevoel te geven. Naast de Biologische en Vegan producten heeft zij ook een behandelplan bedacht om de producten en resultaten zo optimaal mogelijk te gebruiken. Bij de diverse Cleyo filialen in zowel Nederland als België gaat Cleyo dan ook voor puur resultaat. Door dit volledig geanalyseerd en ontwikkeld te hebben, is Leentje na vele aanvragen haar eigen opleidingscentrum gestart.

Business Coach
R. van Wanrooij

Achter een succesvolle en sterke vrouw met veel capaciteiten, staat een sterke man welke je precies kan helpen hoe je jouw schoonheidssalon of praktijk naar een nog hoger niveau kan liften en je kan laten inzien waar de kansen voor jou liggen. Zorg dat je de tools en tips van Rowin in de praktijk brengt en zie wat dit voor invloed op jouw persoonlijk en zakelijk leven kan geven.

Blogs

day of beauty Antwerpen beautybeurs 2024 cleyo beauty pro

day of beauty beurs 2024 in Antwerpen

Cleyo Beauty Professional staat natuurlijk bekend om opleidingen, trainingen en verkorte cursussen welke we geven zowel fysiek als online. Daarnaast hebben we nog een geheel biologische en vegan productlijn met sterke en hoogwaardige werkstoffen op huidverbetering.
Wat we veel zien, is dat beauty professionals welke met onze producten werken een overstap maken naar een echte Cleyo locatie. Wellicht is dit ook iets voor jou. Zo word je ontzorgt op meerdere fronten en kun jij je focussen op wat jij wilt. Een volle agenda!

Lees meer »
leentje Henraat CEO van Cleyo Beauty Professional BV

pedicure en beauty beurs in expo houten cleyo

Cleyo Beauty Professional staat op de beurs in Houten Pedicure en Beauty Natuurlijk ben je van ons al gewend dat we regelmatig te zien zijn op Beauty beurzen in Nederland, Belgie en Duitsland. Dit jaar gaan we het stapje wagen naar de Pedicure en Beauty beurs in Houten. Dit is ook een beurs in de

Lees meer »
Scroll naar top