fbpx

Natuurlijke huidverbetering

Start met het behalen van resultaten op huidverbetering

Jij kan het verschil maken. Sterker nog, jij bent de persoon die het verschil kan maken voor jouw klanten doormiddel van natuurlijke huidverbetering. Door de opleidingen en trainingen te volgen bij Cleyo Beauty Professional leer je alles over natuurlijke huidverbetering zonder dat er kunstmatige of synthetische stoffen aan bod komen. Alles is geheel Biologisch en Vegan. Zo kun jij de natuurlijke genezing en celdeling beïnvloeden van de huid van jouw klant.

Wie zitten er achter de schermen

Leentje Henraat

Huidspecialist
L. Henraat- van Wanrooij

Haar missie werd een huidprobleem niet alleen aan te pakken met een unieke behandelmethode maar ook deze hierna met een optimaal resultaat te behouden. Leentje heeft een eigen productlijn voor huidverbetering mee ontwikkeld om zodoende de klanten zowel van buiten als van binnen een goed gevoel te geven. Naast de Biologische en Vegan producten heeft zij ook een behandelplan bedacht om de producten en resultaten zo optimaal mogelijk te gebruiken. Bij de diverse Cleyo filialen in zowel Nederland als België gaat Cleyo dan ook voor puur resultaat. Door dit volledig geanalyseerd en ontwikkeld te hebben, is Leentje na vele aanvragen haar eigen opleidingscentrum gestart.

Business Coach
R. van Wanrooij

Achter een succesvolle en sterke vrouw met veel capaciteiten, staat een sterke man welke je precies kan helpen hoe je jouw schoonheidssalon of praktijk naar een nog hoger niveau kan liften en je kan laten inzien waar de kansen voor jou liggen. Zorg dat je de tools en tips van Rowin in de praktijk brengt en zie wat dit voor invloed op jouw persoonlijk en zakelijk leven kan geven.

Blogs

cleyo beauty products huidverbetering

Waarom kies je voor Cleyo Beauty Products?

Met kennis vanuit de praktijk is Cleyo Beauty Products voor jou aan de slag gegaan. Om de beste productlijn te ontwikkelen voor huidverbetering van een hoger niveau. Wij bieden een productlijn wat dan ook écht het beste resultaat geeft. Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Met deze behandelmethode heeft Cleyo Beauty Products ook

Lees meer »
opleiding schoonheidsspecialist cleyo beauty professional

4 tips waarom je kiest voor Biologische huidproducten

De huid is een levend orgaan welke vreemd kan reageren op diverse synthetische stoffen. Denk hierbij aan allergische reacties, een trekkerige huid of zelfs zware ontstekingen. De kans dat synthetische stoffen of niet biologische werkstoffen echt iets doen op resultaat is bizar klein. Dit omdat de huid deze niet herkent en dan ook niet opneemt.

Lees meer »
Microdermabrasie cleyo beauty professional

Je online specialiseren in Microdermabrasie

Waarom starten met een online training Microdermabrasie? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt, nu in deze tijden van Corona is het niet altijd mogelijk om een fysieke training te volgen. Maar als expert wil je wel je kennis blijven uitbreiden, de trainingen bij Cleyo Beauty Professional zijn enorm waardevol en uitgebreid. Ze staan

Lees meer »
Scroll naar top