betalingen Header op website cleyo beauty products

Webshop

Huidverbeterende Producten

Jouw resultaat van huidverbetering naar een hoger niveau. Niets is zo prachtig als een gezonde huid voor je klant. Dat is dan ook de reden waarom jij op zoek bent naar het beste voor je klant of voor jezelf.

Vraag als professional de inkoopprijslijst aan, de genoemde prijzen in de webshop zijn de verkoopprijzen.

Online Trainingen

Studeren en jezelf ontwikkelen in je eigen tijd en je eigen tempo, dat kan doormiddel van de online trainingen van Cleyo Beauty Professional. De trainingen zijn uitgerust met video’s, opdrachten, theorie, pdf documenten en een examen met certificaat. Zo kun jij jezelf ontwikkelen tot Huid Expert, of een bepaalde expertise zoals bijvoorbeeld Specifieke Huidproblemen, Bindweefselmassage of Voeding en Huid.

Apparatuur

Jij als schoonheidssalon wilt meer bereiken doormiddel van het inzetten van apparatuur. Kijk hier welke apparaten voor jou van toegevoegde waarde zijn.

Reserveer direct je plaats op een van onze huidverbeterende cursus dagen of kies direct voor de 3 daagse cursus Huid Expert. Zie welke cursussen we voor je gereed hebben.

Voetproducten

Voeten worden vaak verstopt, in sokken en schoenen, hierdoor verlies je de aandacht hiervoor. Toch hebben ze veel te lijden, we gebruiken ze elk uur van de dag. We staan en lopen waardoor je voeten onder druk komen te staan. Het is dan ook belangrijk om je voeten goed te verzorgen en hier de juiste aandacht aan te geven.

Promotie artikelen

Laat zien dat jij als salon meer hebt dan je concurrent. Niet alleen door met de producten van Cleyo Beauty Products te werken, maar ook doormiddel van extra promotie materialen.

betalingen Header op website cleyo beauty products

Meest verkocht

REDNESS AND CALMING SERUM

PIGMENT AMPULLEN

ONLINE TRAINING HUID EXPERT

ONLINE TRAINING
SPECIFIEKE HUIDPROBLEMEN

LED MASKER

BANDEAU

Scroll naar top