opleidingen

specialiseer jezelf tot echte specialist op vakgebied

Waarom is jezelf specialiseren zo belangrijk

Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen kennis en kunde, oftewel jouw ontwikkeling in je zakelijk leven. Hoe presteer jij in je behandelingen. Geven deze het resultaat wat je klant verwacht, of heb je zelf vaak nog een gevoel van twijfel over je kunnen als schoonheidsspecialist op het gebied van huidverbetering?

Merk onafhankelijke opleidingen

Wil jij schoonheidsspecialiste of huid expert worden? Of beter gezegd een echte specialist in de uiterlijke verzorging? Dan ben jij bij Cleyo Beauty Professional aan het juiste adres. Cleyo Beauty Professional staat bekend om haar persoonlijke contact en korte , vlotte lijnen, tevens geven wij privé opleidingen en kunnen wij in kleine groepen praktijk en theorie doornemen. Er is alle ruime om vragen te stellen of bepaalde stof te herhalen. Zo leer je alles over huidafwijkingen en huidproblemen om deze op de juiste manier te herkennen en te behandelen.

Fysieke of online trainingen/opleidingen

Doordat de moderne maatschappij verandert is er bizar veel online mogelijk. Het zou natuurlijk kunnen dat jij een startend schoonheidsspecialist bent of wellicht ben je al jaren schoonheidsspecialist maar weet je niet waar jij de tijd vandaan moet halen om binnen jouw planning opleidingen en trainingen te bezoeken om zo je kennis te vergroten. Dan zijn de online opleidingen van Cleyo Beauty Professional de ideale uitkomst voor jou. Je kunt hierin trainen en leren in de online omgeving voor schoonheidsspecialisten en skin experts om zo je kennis te ontwikkelen en tot een hoger niveau te brengen. Zo kun jij in jouw salon mooiere, snellere en betere resultaten behalen bij jouw klanten. Toch liever fysiek? Vraag dan hieronder meer informatie aan

opleiding schoonheidsspecialist cleyo beauty professional
gezichtsbehandeling leren cleyo beauty professional
acne behandeling cleyo beauty professional
microdermabrasie cleyo beauty professional

De tools van de echte professional op huidverbetering

01.

Kennis en ervaring van een echte expert

Doordat onze huid experts zich continu blijven ontwikkelen door de nieuwe innovaties welke er komen en gaan vanuit Amerika, Europa, Nederland en België. Hierdoor kunnen wij als eerste de juiste technieken leren aan onze cursisten welke zich verder opleiden tot huid expert of schoonheidsspecialist.

02.

Je ontwikkelen tot Huid Expert

Door innovatie, blijft het Beauty vak zich continue ontwikkelen op het gebied van de huid en huidverbetering. Het is aan jou om jezelf steeds te overtreffen en te verbeteren binnen jouw vakgebied.

03.

Concurrenten 2 stappen voor blijven

Doordat jij in jezelf blijft investeren en blijft ontwikkelen en doordat jij de persoonlijke business coaching volgt via Cleyo Beauty Professional blijf jij al je concurrenten stappen voor.

04.

Cleyo komt van de werkvloer en blijft op de werkvloer

Cleyo heeft naast haar opleidingscentrum, een eigen productlijn, groothandel en haar eigen franchise organisatie Cleyo Skin Experts met diverse locaties in Nederland en België. Zo blijven de experts ook echt op de werkvloer meedraaien om jou te kunnen helpen met wat je in de praktijk kunt verwachten.

05.

Snelle reacties, korte lijnen en een persoonlijke ervaring

Cleyo Beauty Professional staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en korte lijnen. Doordat we met jou eerlijk en oprecht communiceren, weet je direct waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Tevens hebben we voor vragen geen 9 tot 5 mentaliteit.

opleiding schoonheidsspecialist cleyo beauty professional

Maak van je droom werkelijkheid, start met je ontwikkeling op huidverbetering.

Soms heb je een bepaald verlangen, oftewel een droom om je eigen salon te openen. Maar wat heb je daarvoor nodig en hoe kom je nu aan klanten in jouw beauty of schoonheidssalon. Normaal gesproken moet je rekening houden met een opbouw van 5 jaar. Door samen te werken met een Business Coach bepaal jij je doelen om deze snel te behalen op een gezonde en realistische manier. Volg je hiermee ook nog de trainingen en opleidingen om jezelf beter te ontwikkelen als schoonheidsspecialist, dan creëer jij snel nieuwe en terugkerende klanten in jouw salon.

Scroll naar top