welkom bij de Cleyo familie
investeren in jouw eigen cleyo locatie

geen omzet afdracht

Het voordeel wat jij hierbij hebt is dat alle omzet welke jij maakt aan producten of aan behandelingen is jouw omzet, zonder afdracht hiervan.

vast bedrag aanbetaling

Om je eigen Cleyo Skin Experts locatie te openen, start je als eerste met een aanbetaling zodat wij alle marketing in gang kunnen zetten en jou verder gaan opleiden.

geen verplichte afname

Het verschil is dat jij geen druk ervaart over hoeveel producten je moet verkopen om jouw cleyo skin experts locatie te kunnen blijven behouden.

Vast bedrag per maand

Je betaald slechts een vast bedrag per maand, zo sta je nooit voor verrassingen. 

geen voor opleiding nodig

Altijd al in de beauty branche willen starten maar niet aan toe gekomen? Of heb jij al juist wel een vooropleiding? Bij Cleyo wordt je verzekerd van trainingsdagen.

30 dagen bedenktijd

Wanneer jij voor je eigen locatie van Cleyo Skin Experts kiest krijg je altijd 30 dagen bedenktijd.

eigen ondernemer

Eigen baas, zelfstandig ondernemer maar toch profiteren van team aan deskundigen.

parttime en/of fulltime

De keuze ligt bij jou, hoeveel uur je wilt investering in jouw Cleyo Skin Experts locatie. Jij bent tenslotte zelfstandig ondernemer.

keuze tussen 3 of 5 jaar

Je eigen Cleyo Skin Experts locatie openen, super tof dan heb je de keuze uit een 3-jarig of een 5 -jarig contract. De keuze is geheel aan jou.

zelfverzekerd ondernemen

"Starten als franchiser heeft voor mij zowel persoonlijk als op zakelijk vlak bijzonder veel groei en succes gegeven!”

- Mandy Havenaar

"Wat het mij als franchiser heeft gebracht is heel veel persoonlijke ontwikkeling en zoveel meer kennis als ondernemer binnen de beauty branche!

- Linda van der holt

Maak de juiste beslissing en start met je franchise locatie

Franchisen is de juiste manier van ondernemen in de beauty branche die relatief minder risico met zich meebrengt ten opzichte van het starten van je eigen concept. Als franchisenemer krijg je veel ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor en is er altijd een contactpunt wanneer je vastloopt. Schoonheidsspecialist en Huid Expert is geen eenzaam beroep.

Scroll naar top