Blijf jezelf ontwikkelen,
alleen dan ben jij de specialist

Start nu met jezelf te ontwikkelen

Toegevoegde waarde

Door jezelf te blijven ontwikkelen ben jij als schoonheidsspecialist/ huidspecialist van waarde voor je klanten. Zo behaal je betere resultaten, adviseer je je klanten beter en groei je op zakelijk vlak uit tot een succesvolle beauty onderneming. Wat staat je nog in de weg, start nu nog met een online of fysieke opleiding voor jouw ontwikkeling.

cleyo beauty professional trainingen voor schoonheidsspecialisten
fysieke trainingen voor schoonheidsspecialisten cleyo beauty professional

Je vangnet

Als schoonheidsspecialist ben je vaak alleen aan het werk, en als je vragen hebt aan wie stel jij ze dan? Vaak hebben leveranciers en groothandel niet direct het juiste antwoord voor je, en ze komen niet zelf van de vloer oftewel  ze weten niet hoe het echt in de praktijk eraan toegaat. De professionals van Cleyo weten dat wel doordat onze franchise locaties met regelmaat worden bezocht en we hier meedraaien in de praktijk bij het uitvoeren van intakes, behandelingen en verkoopmogelijkheden. Zo heb je bij Cleyo Beauty Professional altijd een vangnet waar je terecht kunt met je vragen.

Je bent niet alleen

Als schoonheidsspecialist voel je je vaak alleen, je hebt bijzondere gesprekken met je klanten. Enkele collega’s waar je op terug kunt vallen of sparren met je concurrent is eerder een uitzondering dan iets wat snel voorkomt. Door samen te werken met de business coach van Cleyo Beauty Professional ervaar je meer groei in je zakelijke en privé leven en worden dromen tot doelen gemaakt, en behandelen we samen je pad naar jouw verlangen (jouw doel).

advies gesprek leentje cleyo beauty products

Wie zit er achter Cleyo Beauty Professional

"Voor mij waren de opleidingen van Cleyo de eerste stap naar mijn succes."
Lieve Hoogestein
medisch schoonheidsspecialist
Scroll naar top