business coaching

1 op 1 coaching sessies online

MINDSET

Voordat je de juiste mindset kunt creëren, moet je exact weten waar je vandaan komt. Oftewel het punt waar je nu staat. Zodra we dit helder in kaart hebben, kunnen we gaan werken aan jouw verlangen.

meer omzet

Doormiddel van de juiste mindset in combinatie met de juiste acties resulteert dit in meer omzet. Werk duidelijk je doelen uit, wat direct invloed geeft op een krachtige en succesvolle business en persoonlijk leven.

resultaat

Door de juiste acties te combineren met oprechte eerlijkheid naar jezelf en naar anderen, ga je hierdoor sneller groeikeuzes maken. Wat ervoor zorgt dat je scherp gehouden wordt waar resultaat een simpel gevolg van is.

SAMEN WERKEN NAAR JOUW VERLANGEN!

Je kiest voor groei! Echter kun je alleen groeien door uit je comfortzone te komen en je volledig te richten op je doel “het verlangen”.

De Cleyo Academy staat bekend in het opleiden, trainen en coachen van Beauty Professionals en Ondernemers. Rowin & Leentje werken in Europa samen met meer dan 350 bedrijven, CEO’s, bedrijfseigenaren, beauty professionals, schoonheidsspecialistes, kappers, nagelstylistes, huidspecialisten en waardevolle topsporters. Zo verklaren zij waarom beauty ondernemers vaak niet bereiken wat echt belangrijk is voor hen.

 

Coaching Resultaat 3 maanden

Wat ga je leren

business coach pro

Waarom kies je voor een business coach

BUSINESS COACHING VOOR BEAUTY PROFESSIONALS

Vrijwel elke ondernemer wil groeien met zijn of haar Salon of Instituut. Groei in omzet en groei in resultaat dat zijn 2 uitzonderlijk belangrijke punten waar we samen aan gaan werken.

Bij de coaching leren we je hoe jij jezelf kan blijven uitdagen (nu en in de toekomst) en hier direct aan te gaan werken. Bij  business coaching gaan we altijd focussen op het doel, jou als ondernemer te laten groeien.

Als je wordt grootgebracht in een omgeving waar mensen vinden dat geld niet belangrijk is en mensen met geld niet de juiste mensen zijn, is de kans groot dat jij niet openlijk durft te bekennen dat geld wel belangrijk voor jou is. Als jij door familie, kennissen en vrienden als iemand wordt gezien die het waarschijnlijk toch niet gaat redden om groot te worden, of het spreekwoord “ doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” en wat dacht je van deze “geld maakt niet gelukkig, dat is niet voor ons weggelegd”, dan is de kans groot dat jij jezelf onder kwalificeert.

Terwijl wij als business coaches van de beauty branche wel degelijk potentie zien in beauty ondernemers die veel meer kunnen dan dat ze daadwerkelijk durven te dromen.

Bijna iedere ondernemer heeft wel “self limiting believes” die hem of haar in de weg staan. Gedachtes en ideeën kunnen je helpen of tegenwerken in het leven.

 

business coach en algemeen directeur

Wij werken volgens de succesvolle Cleyo coaching methode.

In 1 rechte lijn op je doel af. Dat is de kortste weg naar succes! Wij zorgen ervoor dat mensen de acties gaan uitvoeren die leiden tot resultaat.

Wij gaan verder dan alleen de ”hoe”, wij zijn CLEYO.

Leentje Henraat

Algemeen Directeur

Cleyo is een rechte lijn coaching, een bewezen coaching methode voor krachtige resultaten. Deze coaching helpt mensen volledige verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven, om vervolgens zoveel mogelijk resultaat te creëren in een zo kort mogelijke tijd. 

 

Wij zeggen mensen niet wat ze moeten doen, wij helpen mensen te zijn met wie ze moeten zijn, zodat ze gaan doen wat ze allang weten. Brutaal, eerlijk en grensverleggend, dat zijn de coaches van Cleyo.

Rowin van Wanrooij

Co- owner

business coach
Scroll naar top