leentje Henraat CEO van Cleyo Beauty Professional BV

pedicure en beauty beurs in expo houten cleyo

Cleyo Beauty Professional staat op de beurs in Houten Pedicure en Beauty

Natuurlijk ben je van ons al gewend dat we regelmatig te zien zijn op Beauty beurzen in Nederland, Belgie en Duitsland. Dit jaar gaan we het stapje wagen naar de Pedicure en Beauty beurs in Houten. Dit is ook een beurs in de provincie Utrecht.

 

leentje Henraat CEO van Cleyo Beauty Professional BV
start je eigen cleyo skin experts zonder vooropleiding

Cleyo Beauty Professional kun je hier vinden. We gaan op deze dag onze online en fysieke opleidingen brengen en wat nog toffer is om jullie kennis te laten maken met de huidverbeterende gelaatsproducten van Cleyo Beauty Products.
Velen van jullie kennen onze producten al, werken ermee of zijn er bekend mee. Maar andere nog niet.

We weten dat de beroepen Pedicure en Schoonheidsspecialiste dicht bij elkaar liggen. Vele Schoonheidsspecialisten hebben ook een Pedicure opleiding of andersom. Vandaar dat Cleyo Beauty Professional heeft gekozen om deel uit te maken van deze leuke en toffe beurs in 2023.

28 & 29 oktober 2023 EXPO HOUTEN

De exacte datums zijn op zaterdag 28 & 29 oktober 2023 in de Expo Houten. Graag zien we jullie ook, zodat jullie meer over onze producten en diensten kunnen vertellen. Tevens vinden we het gewoon tof om je kennis met ons te laten maken, wie we zijn en wat je van ons allemaal als pluspunt kunt verwachten tegenover andere leveranciers. Dat is tenslotte wat ons zo special maakt.

Als klap op de vuurpijl hebben we voor jou een unieke korting zodat jij 28 of 29 oktober 2023 lekker van de beurs kunt genieten en niet de volle prijs hoeft te betalen. Zien we jou ook bij de Expo Houten voor de Pedicure & Beauty Beurs?

Scroll naar top