fbpx
day of beauty Antwerpen beautybeurs 2024 cleyo beauty pro

day of beauty beurs 2024 in Antwerpen

Day of Beauty 2024 in Antwerpen

Afgelopen 3 & 4 februari 2024 stonden we met Cleyo Beauty Professional op de Beauty beurs in Antwerpen. Locatie de Expo., welke overigens heel goed aan te rijden was voor ons als Nederlanders.

De beurs ging van start voor de beauty specialisten op zaterdagavond om 18.00 uur tot 22.00 uur. Wat tof dat er gewoon in de avond een beurs was, zodat je niet de gehele dag vrij hoefde te houden om een beurs te bezoeken, maar dit juist ook na je werk kon doen. Zondag waren de openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur. Deze dag was wel drukker bezocht dan de zaterdagavond.

Cleyo Beauty Professional staat natuurlijk bekend om opleidingen, trainingen en verkorte cursussen welke we geven zowel fysiek als online. Daarnaast hebben we nog een geheel biologische en vegan productlijn met sterke en hoogwaardige werkstoffen op huidverbetering.
Wat we veel zien, is dat beauty professionals welke met onze producten werken een overstap maken naar een echte Cleyo locatie. Wellicht is dit ook iets voor jou. Zo word je ontzorgt op meerdere fronten en kun jij je focussen op wat jij wilt. Een volle agenda!

Onze stand was midden in de hal, waardoor we lekker centraal lagen en we iedereen voorbij zagen komen. Na opening van de “Day of Beauty beurs” begonnen de eerste specialisten te komen. We hebben super leuke gesprekken gehad. En kwamen zelfs een aantal bekenden van ons tegen welke al enige jaren met ons een succesvolle samenwerking hebben opgebouwd. Zo kwamen er uit Haarlem, Zwolle, Nijmegen maar ook bekenden van ons uit Brussel en Gent. Daarom draaien we ook graag beurzen, om toch weer even iedereen persoonlijk te zien, we schieten ze te hulp met de vragen die ze hebben en bieden ze meer mogelijkheden in trainingen.

Ook hebben we leuke nieuwe mensen leren kennen, daarvoor willen we uiteraard iedereen die we gesproken hebben op de Day of Beauty in Antwerpen bedanken. Zowel studenten welke bijna klaar zijn met hun opleiding, succes nog even he! , als experts die al jaren in het vak zitten. Met deze laatste hebben we diepgaande gesprekken gehad om ze meer kennis te geven over huidproblematiek en welke werkstoffen in welke mate ze kunnen inzetten.

day of beauty Antwerpen beautybeurs 2024 cleyo beauty pro

Cleyo Beauty Products van essentieel belang bij huidverbetering.

Het gebruik van Cleyo Beauty Products is van essentieel belang als jij wil werken op huidverbetering. Zo kun jij je klanten en toekomstige klanten beter van dienst zijn, en resultaten geven welke ze dan ook van jou verwachten.

Gedurende de dag hebben we diverse demonstratie van trainingen en behandelingen in de Expo in Antwerpen gegeven om zo te kunnen laten zien wat we jou allemaal kunnen leren en waarin jij verder kan komen in het waarmaken van jou dromen in jouw salon! Denk hierbij aan de opleiding Huid Expert of Bindweefselmassage. Wil jij meer weten over je eigen Cleyo Salon of juist over de producten? Of denk je nu laat mij toch maar eens bekijken welke opleidingen en cursussen we momenteel hebben. Neem dan verder een kijkje op onze website, of stuur een berichtje per whatsapp!

Op welke beauty beurs zien we jou de volgende keer?

Scroll naar top