BINDWEEFSEL MASSAGE OPLEIDING IN 1 DAG

Start met huidverbetering in jouw praktijk of salon. Creëer resultaat met bindweefselmassage. 

BRENG BINDWEEFSEL MASSAGE IN DE PRAKTIJK

De bindweefselmassage is een specifieke massage van het bindweefsel van het gelaat of het lichaam. Doordat jij  bindweefselmassage toepast wordt de aanmaak van fibroblasten en de huiddoorbloeding gestimuleerd. Hierdoor verbetert de conditie van de huid van jouw klant. In jouw salon kun je 
bindweefselmassage toepassen en is het geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en zelfs voor een Couperose huid. Je kunt bindweefselmassage toepassen voor Acne, littekens, huidveroudering, verslapte, verwaarloosde huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid snel waardoor deze er zichtbaar beter en gezonder uit gaat zien.

bindweefsel opleiding Cleyo beauty Professional
bindweefsel massage cleyo beauty professional
gezichtsbehandeling cleyo beauty professional
bindweefsel trainingsdag bij Cleyo Beauty Professional

Leer de juiste grepen

De grepen van de bindweefselmassage stimuleren de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Tijdens het leren van de grepen van deze massage leer je huidverbeterende massage technieken welke opgebouwd worden vanuit specifieke bindweefselmassage grepen en specifieke pincementsmassage grepen.

Schrijf je in voor de bindweefselmassage

Scroll naar top