wanneer start jij met het verminderen van rosacea / gevoeligheid in jouw salon

Door allerlei schadelijk factoren wordt de huid barrière verstoord. Hierdoor raakt de huid uit balans waardoor er een rode of geïrriteerde huid kan ontstaan. Hoe krijg je de huid weer in balans? Tijdens deze opleiding leren wij jou als specialist exact hoe je dit in de praktijk kunt brengen en meer kunt betekenen voor jouw klanten. 

De absolute must voor iedere beauty professional welke zichzelf maximaal wil onderscheiden in de branche. Kom alles te weten over Roodheid & Rosacea en behandelmethodieken in deze fysieke cursus. Maak jezelf een echte professional en creëer waarde voor jouw klanten.

Hoe ziet je dag eruit

theorie deel cleyo beauty professional

theorie

Tijdens de theorie leer je wat gevoeligheid/roodheid is, hoe het werkt, voor welke huidtypen het geschikt is en nog veel meer. 

behandeling roodheid / gevoeligheid cleyo beauty professional

praktijk

Tijdens de praktijk ga je de behandeling uitvoeren. Door het in de praktijk toe te passen leer je het snelst.  

certificaat cleyo beauty professional

certificaat

Na afsluiting van de trainingsdag krijg je van ons een certificaat mee naar huis. 

onze expertise

rosacea cleyo beauty professional

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

prive training is meer aandacht

Door de privé training is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner.

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional word jij een echte huidexpert. Trainingslocatie in Nederland en Belgie.

Wil jij weten welke datums er nog beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top