WANNEER START JIJ MET MICRODERMABRASIE IN JOUW SALON

Microdermabrasie is een pijnloze, effectieve huidverbeteringstechniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken doormiddel van een mechanische peeling.Wil jij met microdermabrasie starten in jouw salon?

Hoe ziet je dag eruit?

theorie deel cleyo beauty professional

theorie

Tijdens de theorie leer je wat Microdermabrasie is, hoe het werkt, voor welke huidtypen het geschikt is en nog veel meer.

Microdermabrasie behandeling cleyo beauty professional

praktijk

Tijdens de praktijk ga je de behandeling uitvoeren. Door het in de praktijk toe te passen leer je het snelst.  

certificaat cleyo beauty professional

certificaat

Na afsluiting van de trainingsdag krijg je van ons een certificaat mee naar huis. 

1 daagse cursus Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling om de huid te verbeteren. Dit doe je door gebruik te maken van een apparaat met verschillende diamant koppen. Bij deze vorm van Microdermabrasie verwijder je met een diamant kop de bovenste lagen van de huid.

Door de huid  vacuum te zuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties.

De behandeling kan worden ingezet bij: littekens, littekens van Acne en pigmentvlekken. Bij Microdermabrasie ligt de focus ook nog op huidverjonging en huidverbetering voor het totaalplaatje. Kortom je klant voelt en ziet direct verschil na 1 behandeling.

onze expertise

microdermabrasie cleyo beauty professional

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

small group training betekend meer aandacht

Door in kleine groepen te werken is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional word jij een echte Huid Expert.

Wil jij weten welke datums er nog beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top