3- daagse cursus HUID EXPert

De fysieke 3 daagse cursus Huid Expert is op de locatie Oosterhout in Noord Brabant. Je traint in deze 3 intensieve dagen theorie en praktijk over specifieke huidproblemen en leert hiervoor unieke treatments en behandelplannen opstellen. Maak van jezelf de master in Huid Expert.

Hoe ziet je dag eruit

theorie deel cleyo beauty professional

theorie

Tijdens de theorie leer je alles over specifieke huidproblemen, oplossingen, contra indicaties behandelingen opstellen en de keuze maken voor de juiste producten en werkstoffen.

Behandeling fruitzuren peeling cleyo beauty professional

praktijk

Tijdens de praktijk ga je de behandeling uitvoeren. Door het in de praktijk toe te passen leer je het snelst.  

certificaat cleyo beauty professional

certificaat

Na afsluiting van de trainingsdagen krijg je van ons een certificaat mee naar huis. 

huid expert / skin expert cursus cleyo beauty professional bv

Huid Expert starter

De huid is ons grootste orgaan, samen met jou zijn mensen in staat daar beter voor te zorgen!

Vanaf het eerste moment word je vertrouwd met het correct uitvoeren van een grondige huidanalyse. Hiervoor heb je natuurlijk kennis met betrekking tot Anatomie, Pathologie en Fysiologie nodig. In deze cursus komt dit ruimschoots aan bod. Gevolgd door een sterk en krachtig fundament met behandelingen in de praktijk en het inzicht in belangrijke Huidproblemen en hun oorzaak. Hieronder zie je een overzicht van nog wat belangrijke thema’s die in deze Cursus aanbod komen.

 • Anatomie
 • Fysiologie & Pathologie 
 • Huidafwijkingen
 • Huidlagen & Huidverzorging
 • Gelaatsbehandelingen
 • Juiste analyses & protocollen uitwerken 
 • Toestemmingsformulieren

Naast deze onderwerpen komen er meer belangrijke elementen aanbod om zo de cursus skin expert / huid expert voor jou zo uitgebreid en realistisch mogelijk te maken. Kortom je hoeft je niet te vervelen met vele interessante onderwerpen. Zo hebben we de 3 daagse cursus ingedeeld voor theorie en praktijk, dat je afwisselt en het nooit saai wordt om te leren. 

Huid Expert gevorderde

 • Schoonheidsspecialiste een eenzaam beroep? Niet als je met Cleyo Beauty Professional werkt!

In deze vervolg opleiding gaan we dieper in op de Anatomie en Fysiologie van de huid. Bespreken we Huidproblemen, met oorzaken en triggers hiervan. Gaan we behandelplannen uitwerken en meer over ons lichaam en de werking hiervan te weten komen. Zo ervaar je meer verdieping in het zoeken van oorzaken, krijg je informatie over contra indicaties, voeding, hormonen, allergieën en meer om jouw de juiste kennis te geven.

 • Huidprobleem Acne & Onzuiverheden 
 • Huidprobleem Rosacea, Psoriasis & Couperose 
 • Huidprobleem Pigmentatie & Vlekken
 • CSA regel en triggers
 • PH- waarde van de huid en verstoring 
 • Hormonen en organen
 • Voeding & Huid
 • Behandelplannen opstellen
 • Zelfstandig Ondernemen & verkopen

Tevens komen er nog veel meer onderwerpen aan bod denk bijvoorbeeld eens aan werkstoffen en percentages hiervan, kortom nog veel meer onderwerpen dan enkel alleen wat je hierboven vind. En zeker een aanwinst voor jou in je zakelijke en persoonlijke groei. In deze 3 daagse cursus krijg je zowel praktijk als theorie. Je hoeft hiervoor geen modellen mee te brengen.

3 daagse cursus Huid Expert / Huidproblemen

De opleiding Huid Expert voor specifieke huidproblemen biedt een verdieping in de huidsystemen, huidanalyse, huidproblemen, aandoeningen  en klantenomgang.  Je kiest uit de cursus starter of gevorderde. Mocht je volledig jezelf willen specialiseren en onderscheiden raden we je aan eerst met starter te beginnen en hierna gevorderde te volgen.

Het is ons streven om jouw een van de beste Skin Experts te maken. Zodat jij elke klant in jouw salon op de juiste manier de mooiste resultaten kunt geven.

onze expertise

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

small group betekend meer aandacht

Door in kleine groepen te werken is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional wordt jij een echte huidexpert.

Wil jij weten welke datums er in 2024 nog meer beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top