Bindweefsel massage online

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie van je klanten of jezelf te verbeteren. De behandeling verhoogt direct de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Zo is de bindweefselmassage geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne zo snel mogelijk te verbeteren en/of zichtbaar te verminderen. 

bindweefsel massage online cleyo beauty professional

Wat is bindweefsel?

Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt bindweefsel organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen. Met deze interessante cursus ga jij aan de slag met de juiste info en technieken om deze toe te passen in de praktijk.

Juiste technieken

Het is belangrijk de juiste grepen en technieken van de stevige massagegrepen toe te passen. Door de bindweefsel massage in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Vandaar dat de juiste grepen belangrijk zijn.

Online bindweefsel massage

Cosmetische bindweefselmassage: Door middel van speciale technieken bindweefselmassage krijgt de huid een optimale doorbloeding. Zo wordt door deze massage toe te passen nieuwe collageen aangemaakt waardoor rimpeltjes en lijntjes verminderen en de huidconditie direct verbetert . Deze massage geeft het gezicht een uitstekende verjongingskuur en de huid ziet er fris en stralend uit. Tijd om te starten met deze online cursus bindweefsel massage.

  • merk onafhankelijk
  • toegankelijk voor schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten en andere geïnteresseerden
  • online opleidingen blijven altijd open staan, zodat je altijd terug kunt kijken
  • nieuwe innovatie of technieken worden automatisch ge-update
  • binnen 48 uur via e-mail de de inloggegevens van de online leeromgeving
  • wil je een videomeeting om te bekijken of jij de grepen juist doet, dan kan dat!
  • inclusief een lidmaatschap op de online community waar live webinars worden gegeven

Tevens aan het einde van de opleiding krijg je een online examen. Na het behalen van het examen ontvang je jouw certificaat.

Scroll naar top