Opleiding huidanalyse

De huid van jouw of jouw klant beter leren kennen. Of juist meer kennis opdoen om je huidanalyse uit te breiden. Start dan met de opleiding Huidanalyse inclusief certificaat.

Hoe ziet je dag eruit

theorie deel cleyo beauty professional

theorie

Tijdens de theorie leer je hoe jij in de praktijk de beste huidanalyse kunt maken. Hoe de huid werkt en welke huidtypen je kunt onderscheiden doormiddel van diverse trucjes. 

praktijk

Tijdens de praktijk ga je diverse huidanalyses en testen uitvoeren om zo kundig mogelijk de dag af te sluiten. 

certificaat cleyo beauty professional

certificaat

Na afsluiting van de trainingsdag krijg je van ons een certificaat mee naar huis. 

1 daagse cursus Huidanalyse

Tijdens de dag opleiding Huidanalyse leer jij als specialist ieder huidtype goed te onderscheiden. Word je zelfverzekerder en weet je wat je kunt toe passen om de huid op de juiste manier en behoefte te helpen.

We gaan diverse huidtypes doornemen en ook welke je trucjes hiervoor kunt doen om diverse spanningen, droogtes en verslappingen te meten.

Deze waardevolle dag is niet alleen super interessant, maar je sluit deze dag af met een boost aan informatie en een certificaat!

onze expertise

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

small group waardoor er meer aandacht voor jou is

Door te werken in kleine groepen is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner.

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional wordt jij een echte huidexpert.

Wat doe je tijdens de huidanalyse

Tijdens de opleiding Huidanalyse leer jij hoe de conditie van de huid is, hoe deze in kaart is gebracht. Hierdoor is het voor jou mogelijk iedereen te voorzien van een beter en persoonlijker advies. Hierbij kunnen verschillende verzorgingsproducten en/of behandelingen geadviseerd worden om bepaalde klachten te verminderen of op te heffen.

cursus huidanalyse inclusief certificaat / opleiding huidanalyse

Wil jij weten welke datums er nog meer beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top