Verkooptraining in voor jouw salon en productverkoop

Salon verkooptraining voor schoonheidsspecialisten, huidspecialisten en beautyspecialisten die niet van verkopen houden. In een dagdeel leer je verkopen op een manier die bij jou past. Verkoop trainingen zijn mogelijk in Oosterhout (NB) in Nederland of bij jouw op locatie tegen een ander tarief.

1 daagse cursus Verkooptraining in jouw salon

Emotie creëren bij jouw klanten is een primair proces dat verkopen heet. Verkopen is daarom ook niet het juiste woord om te gebruiken voor ons als schoonheidsspecialisten. In onze branche adviseer je je klanten het beste voor zijn of haar huid.

Zo starten we direct met praktische vraagstukken wat je vaak in de praktijk tegen komt. Zo leren we jou in de verkooptraining voor schoonheidsspecialisten van welke handvaten je gebruik kunt maken en dit direct kan toepassen in jouw schoonheidssalon. 

onze expertise

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

small group training betekend meer aandacht

Door in kleine groepen te werken is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional wordt jij een echte huidexpert.

Wil jij weten welke datums er nog meer beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top