wanneer start jij met
chemische / fruitzuren peelings in jouw salon

Chemische/Fruitzuren peeling is een behandeling die de dode huidcellen verwijdert waarna de huid zich gaat vernieuwen. Met de Chemische/Fruitzuren Peeling kun je jezelf ontwikkelen tot een echte Huid Expert en kun je nog meer betekenen voor je klanten. Trainingen mogelijk in Oosterhout (NB) Nederland .

Hoe ziet je dag eruit?

theorie deel cleyo beauty professional

theorie

Tijdens de theorie leer je wat een Chemische/Fruitzuren Peeling is, hoe het werkt, voor welke huidtypen het geschikt is en nog veel meer.

praktijk

Tijdens de praktijk ga je de behandeling uitvoeren. Door het in de praktijk toe te passen leer je het snelst.  

certificaat cleyo beauty professional

certificaat

Na afsluiting van de trainingsdag krijg je van ons een certificaat mee naar huis. 

VOOR WELKE PEELING OPLEIDING KIES JIJ?

Tijdens deze opleiding gaan we verder inzoomen op Acne en onzuiverheden, hoe kun je deze het beste behandelen en met wat voor fruitzuren peeling. Hoe breng je deze aan in de praktijk? Je leert theorie en praktijk en ontvangt een startset. Aan het einde van de dag ontvang jij bij goed uitvoeren en voldoende kennis je certificaat,

Deze cursus is speciaal ontwikkelt voor de fruitzuren oog peelings. Je leert zowel theorie als praktijk en ervaart ook hoe deze peeling wordt aangebracht. Natuurlijk ga jij ook zelf aan de slag, zodat exact weet hoe jij een oog peeling kan zetten. Inclusief certificaat en startset.

Een volledige cursus dag waarin jij als professional alles te weten komt over fruitzuren peelings. Welke soorten zijn er, de sterktes en het behandelplan. Tijdens de opleiding leer je dit ook toepassen in de praktijk en ontvang je aan het eind van de dag een certificaat.

Enorm uniek in Europa we zijn een van de enigste die een speciaal ontwikkelde fruitzuur peeling hebben voor Rosacea, roodheid, couperose, gevoeligheid of mensen met een extreem gevoelige huid. Dat is fantastisch dat we nu ook deze mensen kunnen helpen doormiddel van fruitzuur peelings. Deze cursus is inclusief startset en certificaat.

1 daagse cursus Chemische / Fruitzuren peelings

De fruitzuren peelings worden uitgevoerd met de startset Cleyo Peels. Deze krijg je op de cursusdag en zit bij de prijs inbegrepen.

De behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid. Zo wordt de productie van Elastine en Collageen verbeterd en worden producten beter in de huid opgenomen.

De fruitzuren behandeling kan worden ingezet bij: het opfrissen van elke huid, huidproblemen zoals Couperose, Rosacea, pigmentatie, Acne, onzuiverheden, huidveroudering, dehydratie.

onze expertise

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

small group training betekent meer aandacht

Door in kleine groepen te werken (max. 6 personen) is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional word jij een echte Huid Expert.

FRUITZUREN PEELINGS

Hierbij gaat het om AHA’s en BHA’s leer je exact welke sterkte en welke zuren je waarvoor kunt gebruiken. En leer je het inzetten en het bekijken voor welke huidproblemen je wat ik kunt zetten. In de middag heb je praktijk. Aan het einde van de dag ontvang je je certificaat. 

EYE PEELING

Direct de eye peel inzetten voor wallen, donkere kringen rondom de ogen. En vergeet dan ook niet de kraaienpootjes. Werk op het creëren van zichtbaar resultaat. Zowel theorie & praktijk. Aan het einde ontvang je je certificaat.

ROSACEA PEELING

Speciaal voor Rosacea en de gevoelige huid heeft Cleyo Beauty Products een speciale peel ontwikkelt welke juist resultaat oplevert bij de extreem gevoelige huid, eczeem huid en Rosacea. Zowel theorie & praktijk. 

ACNE & ONZUIVERHEDEN PEELING

Resultaat behandeling voor Acne en Onzuiverheden doormiddel van speciale fruitzuren peeling. Tevens kun je deze peeling op het lichaam en op het gelaat aanbrengen.  Tijdens deze cursus leer je praktijk en theorie. je sluit het af met een certificaat.

Wil jij weten welke datums er nog beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top