wanneer start jij met
chemische / fruitzuren peelings in jouw salon

Chemische/Fruitzuren peeling is een behandeling die de dode huidcellen verwijdert waarna de huid zich gaat vernieuwen. Met de Chemische/Fruitzuren Peeling kun je jezelf ontwikkelen tot een echte Huid Expert en kun je nog meer betekenen voor je klanten. Trainingen mogelijk in Oosterhout (NB) Nederland .

Hoe ziet je dag eruit?

theorie deel cleyo beauty professional

theorie

Tijdens de theorie leer je wat een Chemische/Fruitzuren Peeling is, hoe het werkt, voor welke huidtypen het geschikt is en nog veel meer.

Behandeling fruitzuren peeling cleyo beauty professional

praktijk

Tijdens de praktijk ga je de behandeling uitvoeren. Door het in de praktijk toe te passen leer je het snelst.  

certificaat cleyo beauty professional

certificaat

Na afsluiting van de trainingsdag krijg je van ons een certificaat mee naar huis. 

1 daagse cursus Chemische / Fruitzuren peelings

De fruitzuren peelings worden uitgevoerd met de startset Cleyo Peels. Deze krijg je op de cursusdag en zit bij de prijs inbegrepen.

De behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid. Zo wordt de productie van Elastine en Collageen verbeterd en worden producten beter in de huid opgenomen.

De fruitzuren behandeling kan worden ingezet bij: het opfrissen van elke huid, huidproblemen zoals Couperose, Rosacea, pigmentatie, Acne, onzuiverheden, huidveroudering, dehydratie.

onze expertise

Snelle service korte lijnen

Door te kiezen voor een fysieke opleiding bij Cleyo Beauty Professional ben je verzekerd van een snelle service. We werken in korte lijnen, hebben jarenlange praktijkervaring en veel kennis over het vak.

small group training betekent meer aandacht

Door in kleine groepen te werken (max. 6 personen) is er meer aandacht voor jou van de professionals. Hierdoor vergroot je je kennis en vaardigheden en is het contact tussen de professionals en jou als lerende schoonheidsspecialist veel fijner

professionele opleiding

Cleyo Beauty Professional biedt professionele opleidingen aan om jou als schoonheidsspecialist te laten groeien en je expertise te verbreden. Door het volgen van de opleiding van Cleyo Beauty Professional word jij een echte Huid Expert.

Wil jij weten welke datums er nog beschikbaar zijn?

Bekijk hier onze andere trainingsdagen

Scroll naar top