Cleyo schoonheidsproducten zijn dierproefvrij

Wie wil er nou als schoonheidsspecialist werken met cosmetica welke op dieren getest zijn? Jij toch ook niet!

Wat houdt dierproefvrij nu eigenlijk in?


Dierproefvrije cosmetica wil zeggen dat het product tijdens de ontwikkeling ervan niet op dieren getest is, maar ook niet als eindproduct. De afzonderlijke ingrediënten die gebruikt worden, zijn eveneens niet op dieren getest.


In Nederland willen ze zo snel mogelijk alles dierproefvrij hebben: dat willen ook de politici in de Tweede Kamer. Dierproeven zijn vaak pijnlijk en bijna alle proefdieren worden na de proef gedood. Dit is ook de reden waarom Cleyo Beauty Products geen producten test op dieren. Buiten dat we het gewoon te zielig vinden. Kunnen we dit ook echt niet maken in deze tijd van bewustwording. Onze producten zijn biologisch en vegan en van hoge kwaliteit. Dit is ook de reden waarom wij op een natuurlijke en innovatieve manier proeven uittesten, zonder dat hier dieren aan te pas komen.

Redenen waarom wij kiezen voor dierproefvrij:

Verantwoording nemen. De Vegan cosmetica producten van Cleyo wordt extra aandacht en liefde aan besteedt. Altijd en alles dierproefvrij Cleyo en haar medewerkers vermijden producten die op dieren zijn getest. Onze vegan producten worden namelijk nóóit getest op dieren en zijn daarom 100% cruelty free.

Super voor de gevoelige huid Cleyo Beauty Producten worden gezien als superieur voor de gevoelige huid. Tevens ook voor de huid welke juist verbetering nodig heeft.

Geen dode dierenextracten op je huid dode dierlijke stoffen komen niet op jouw huid of die van je klant. Denk aan ingrediënten zoals een placenta van dieren, gemalen dode insecten enz. Stel je voor dat deze ingrediënten in je huid of die van je klant trekken, dit is niet wat wij nastreven.

Cleyo Beauty Products is niet alleen dierproefvrij, maar denk ook aan producten zonder dierlijke ingrediënten erin. Ongeveer 31% van onze salons die producten afnemen zijn veganisten, waar we aan alle kanten proberen mee te denken in bijvoorbeeld extra trainingen, lunches etc. Voor Cleyo is dat concreet vrij van dierlijke ingrediënten én niet getest op dieren. En dat is een groot pluspunt.

Wil jij als schoonheidsspecialist meer weten over onze producten? Klik dan hier!

Scroll naar top