Timless SPf 30

huidverjongende dagcreme met extra bescherming

Waarom

Ik wil graag met jullie delen waarom ik de Timeless Spf 30 Day Cream. Waarom is het zo’n fijn product en wat het voor mij doet. Ik werk zelf niet als Huid Expert maar op het hoofdkantoor van Cleyo. Waardoor ik in de loop der tijd genoeg had gehoord en gelezen over onze producten. Ik ben de Timeless Spf 30 Day Cream gaan gebruiken omdat ik bij Cleyo steeds hoorde van klanten hoe fijn en met goed resultaat de producten van Cleyo werkten.

Hoewel ik zelf altijd mijn huid verzorgde met anti allergische merken werd ik toch nieuwsgierig en wilde ik het ook gaan ervaren. Ik ben toen de Timeless Spf 30 gaan gebruiken omdat ik door mijn leeftijd een stukje huidveroudering wilde tegengaan. Omdat ik in de wintermaanden altijd foundation naast mijn dagcreme gebruik ben ik met de Spf 30 begonnen. In de zomermaanden gebruik ik de Timeless Spf 50 om mijn huid extra goed tegen veroudering door de UV stralen te beschermen.

Ik ben 50+

Omdat ik 50 plus ben merkte ik sterk dat mijn huid veranderde en dat ik er meer zorg aan moest gaan besteden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Daar komt bij dat ik erg allergisch ben voor verschillende zaken zodat ik best beperkt was in mijn keuze van merken. Ik ben gestart met de Timeless Day Cream en merkte direct dat het met weinig product al heel snel fijn en vol aanvoelt. Met vol bedoel ik dat mijn huid niet meer trekt en zacht aanvoelt.

Het product trekt snel in waardoor je niet het gevoel hebt dat je huid afgesloten is. Voor mij is dit erg belangrijk. Omdat ik wanneer ik het warm heb, altijd via mijn gezicht zweet. Waardoor een benauwde crème dit nog meer kan verergeren en ik me echt ongemakkelijk voel omdat dit zo zichtbaar is. Ik heb een erg droge huid waardoor ik in de herfst nog wel eens eczeem of droge plekjes in mijn gezicht kon hebben. Sinds ik deze Timeless Day Cream gebruik blijft mijn huid stabiel en heb ik hier geen last meer van.

De Timeless Day Cream zit in een pompflacon waardoor je product schoon en afgesloten blijft om zo de werking goed te kunnen behouden. Het pompsysteem is zuinig in gebruik omdat je maar heel weinig product nodig hebt en dit makkelijk gedoseerd wordt.

Voordelen

De voordelen die ik ervaar:
1. Werkt tot diep in de huid
2. Voelt als een vol, voedend product
3. Sluit je huid niet af, geen benauwd/dicht gevoel
4. Mijn huid voelt heerlijk zacht en soepel aan
5. Is prettig en zuinig in gebruik door pompflacon
6. Ruikt verfijnd, er zitten geen parfum/geurstoffen in maar het ruikt fris

Hoe gebruik ik de Timeless Day Cream precies?
Ik reinig mijn huid ‘s morgens eerst met de Cream Cleanse en water waarna ik een serum opbreng (de Hyaluron serum van Cleyo), deze laat ik even intrekken als ik mijzelf aankleedt. Hierna breng ik de Timeless Spf 30 aan en laat deze ook even inwerken als ik mijn haar doe. Vervolgens breng ik gedurende de wintermaanden een lichte foundation aan. Dit om een beetje kleur te behouden en mijn huid te egaliseren. Als ik ‘s avonds weer ga reinigen met de Cream Cleanse merk ik dat mijn huid nog steeds niet droog aanvoelt. En breng ik de Timeless Night aan om zijn werking ‘s nachts te kunnen doen. Op deze manier houdt ik mijn huid goed gehydrateerd en ziet het er mooier en egaler uit.

Ik ben dus na vele merken verder te zijn echt blij met de Cleyo producten en blijf ze ook zeker gebruiken.

Love & care,

Yolanda Mens

Scroll naar top