nieuwe uitdaging Huid Expert of meer expertise als Huidexpert gevorderde

Welke start jij starter of gevorderde Skin expert

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Huid Expert of juist naar meer expertise als Huidexpert gevorderde?

Welke keuze je ook maakt, binnen Cleyo Beauty Professional doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij alle juiste informatie en theorie beheerst en tot je neemt. De opleiding Huid Expert oftewel Skin Expert duurt slechts 3 dagen welke vaak op een vaste dag in de week wordt gegeven.

Doordat we werken met privé opleidingen, zijn je dagen intensiever en actiever. Dit betekent dat we het maximale eruit halen om jou in die drie dagen alle kennis te kunnen geven en alles in de praktijk te leren. En dat we de volle aandacht aan jou geven zodat jij je kennis kan verbreden en je praktijk exact goed kan uitvoeren.

Natuurlijk krijg je een persoon toegewezen welke je buddy is waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om waar je dan ook bent of op welk moment ook je je vraag aan kunt stellen. Of dat die persoon met je mee kijkt met een klant en je hierin advies kan geven. Dit blijft natuurlijk ook zo nadat je klaar bent met de opleiding. We willen je namelijk niet in het diepe gooien, maar je juist blijven ondersteunen.

We hebben in Huid Expert oftewel Skin Expert 2 verschillende mogelijkheden. De starter en de gevorderde opleiding. Ik ga even beginnen met het uitleggen van de opleiding starter: Heb je nog weinig kennis van de huid, het menselijk lichaam en behandelingen dan raden we je aan te starten met de opleiding Huid Expert Starter, hier word je van het begin af aan meegenomen in de anatomie, de fysiologie en de werking van de huid. Tevens worden ook de diverse huidtypes en soorten besproken aan de hand van diverse voorbeelden. Zo weet je straks ook welke handelingen je bij een behandeling moet inzetten, en hoe je je klanten kunt adviseren in het uitkiezen van diverse behandelingen. Wat zijn triggers en waar komen deze vandaan en hoe ontstaan huidreacties? En liever wil je nog weten waar komen deze vandaan en hoe kun jij die als expert of Beauty Professional oplossen? Ik ben er voorstander van dat iedereen kan starten met deze opleiding of je nu nul kennis hebt en nul ervaring of juist een basis schoonheidsspecialist die zich beter wilt ontwikkelen, maar zichzelf nog niet die professional vind en veel kampt met onzekerheden. Zeker omdat je een persoonlijke buddy krijgt welke je op elk moment mag berichten met vragen, onzekerheden of even een check up doet. Kortom heb je je nog niet ingeschreven voor de opleiding Huid Expert starter bekijk dan welke datums er momenteel nog vrij zijn zodat jij jezelf kunt specialiseren en kunt verbreden.

Naast de Huid Expert Starter hebben we de Huid Expert Gevorderde, deze gaat dieper in op de stof zoals werkstoffen, producten, huidproblematiek, herkenningen, hormonen, voeding, organen enzovoort. Een extreem uitgebreide privé cursus waarin we rekening houden met jouw tempo. In deze 3 intensieve, actieve en leerzame dagen stomen we jou klaar als de absolute professional op huidproblematiek en in herkenning van diverse oorzaken. Tevens leren we je ook het opsporen van oorzaken en de oplossing hiervoor te vinden zodat jij tevreden klanten krijgt en behoudt in je salon. De Huid Expert gevorderde is niet bedoeld voor als je nog maar weinig tot niets weet van de huid of van de werking van het menselijk lichaam. Belangrijk is dat je wel een juiste basis hebt. Wat we vaak zien bij cursisten en schoonheidsspecialisten dat ze eerst starten met de basis van Huid Expert Starter, en hierna de Huid Expert gevorderde gaan volgen. Zo proberen we dat je de beide cursussen van dezelfde trainster krijgt. Daar heb je namelijk al een band mee opgebouwd en die weet hoe ver je staat in je kennis. Mocht je nu nog meer willen weten over de Huid Expert gevorderde voor beauty professionals en schoonheidsspecialisten neem dan even een kijken op de pagina hiervan. Of stuur via whatsapp gewoon een berichtje. We zijn namelijk als Cleyo Beauty professional makkelijk toegankelijk en houden van korte lijnen.

Twijfel je en weet je niet goed met welke opleiding je wilt starten, laat ons dan met je meekijken en je kennis testen zodat we een goed beeld van je hebben wat je wel kunt en waar nog aan gesleuteld kan worden met kennis.

Tevens heb je tijdens deze trainingen niet alleen theorie maar ook praktijk, zodat je direct de theorie kunt toepassen in de praktijk. Je hoeft hiervoor geen modellen mee te nemen. Ook geen lunchpakket, want deze wordt tijdens de dagen netjes voor je verzorgd. Mocht je overigens allergieën hebben of speciale geloofsovertuigingen, geef dit even van tevoren aan dan kunnen we hier rekening mee houden.

Dus ik ben benieuwd, op welke van de 2 opleidingen zien we jou binnenkort als Huid Expert? Wordt het de Starter of de Gevorderde?

Scroll naar top