voeding en huidproblemen Cleyo Beauty professional

Welke invloed heeft voeding op de huid

Vele mensen kampen met huidproblemen. Als we de onderzoeken moeten geloven is dit ongeveer 37% van de Nederlanders. En ongeveer 39% van de mensen die wonen in Belgiƫ. Deze percentages liggen vrij dicht op elkaar.

De juiste analyse is belangrijk

Maar hoe komt het nu dat mensen zoveel last hebben van huidproblemen, want als we het zo moeten geloven heeft 1 op de 3 mensen hier mentaal en fysiek last van. En dat is veel, en jij als schoonheidsspecialist kunt hier verandering in brengen. Dit doe je door alles goed te analyseren. Zo kun je de juiste uitgebreide op maat gemaakte huidanalyse te maken. Hoe je deze uitgebreide huidanalyse maakt kun je leren in de online opleiding huidanalyse. Hierin heb ik letterlijk alles uitgewerkt waar een reactie, een trigger of een probleem uit geanalyseerd kan worden. Zodat jij als schoonheidsspecialist de juiste opleiding en kennis hebt om jouw klanten goed te kunnen helpen.

Uit de praktijk

Uit de praktijk blijkt dat vele schoonheidsspecialisten alleen de basis beheersen en nog vaak twijfelen aan hun kunnen. Door het volgen van mijn online opleidingen, kun je hierin jezelf specialiseren en van jouw als schoonheidsspecialist een echte huid expert maken.

Dan start het 2e punt, want schoonheid moet je aanpakken aan de buitenzijde, en niet te vergeten aan de binnenzijde. Dit doe je samen met je klant doormiddel van de juiste analyse te maken over het voedingspatroon en de huidklachten die zich voordoen. In de online opleiding Voeding en Huid, wordt je aan de hand meegenomen, wat de invloeden zijn van voeding. Welke organen we vanuit het gelaat kunnen herkennen die niet optimaal werken en hoe kun je doormiddel van voeding deze weer optimaal laten werken. En wat we allemaal weten is dat we vitamines en mineralen nodig hebben voor het lichaam, onze functies en de huid. Maar wist je ook dat diverse voedingstoffen met bepaalde mineralen juist huidklachten tegengaan? En andersom welke voeding zorgt ervoor dat huidklachten en huidproblemen verergeren?

Eerst het een dan het volgende

Stap voor stap wordt tijdens de online opleiding voor jou als schoonheidsspecialiste duidelijk dat er veel meer intern en op de huid plaatsvind, dan dat je in de basis op school hebt geleerd. Door deze kennis tot je te nemen en dit in de praktijk toe te passen. Zul jij als schoonheidsspecialist al snel merken, dat jij vele malen sneller resultaat behaald bij het verminderen of zelfs verwijderen van het huidprobleem. Vaak is dan je concurrent nog aan het stoeien. Met hoe het huidprobleem is ontstaan of wat het daadwerkelijk is.

Dit levert je natuurlijk niet alleen super tevreden klanten op, ook jij als schoonheidsspecialist bent goed opgeleid en voelt je sterk, krachtig en zeker in je vak en hier krijg je enorm veel positieve energie van, waardoor jij zelf gaat stralen.

Wist jij dat..

Weet jij wat het verschil is tussen wateroplosbare vitamines en vet oplosbare vitamines en waarom zou je dan juist bepaalde vitamines je klant aanraden? Of ga je juist om de huid niet te triggeren bepaalde vitamines afraden om verergering van het huidprobleem tegen te gaan? Over vitamine E weten we allemaal dat het huidveroudering aanpakt veroorzaakt door zonneschade, maar gecombineerd met welke vitamine heeft deze de beste werking? En met welke combinatie is het mogelijk om pigment licht te laten verminderen?

Ik wil je dolgraag helpen om ook van jou een absolute expert te maken, naast de online opleiding sta ik ook voor je klaar in de chat en heb je toegang tot live webinars waar we ook praktijk voorbeelden bespreken, en het leuke is je blijft altijd leren! Tot snel op de online opleiding Huidanalyse of Voeding en Huid.

Love and care,

Leentje Henraat

Leentje Henraat
Scroll naar top