Cleyo Beauty Professional - Skin Expert

Aan de slag met de opleiding Skin Expert

Tijdens deze opleiding van Cleyo Beauty professional ga je aan de slag met de belangrijkste vaardigheden van een gespecialiseerd schoonheidsspecialist. Zo leer je hoe je een huidanalyse kunt uitvoeren en hoe je op basis van de huidanalyse de juiste behandelingen samengestelt om je klant zo goed mogelijk te helpen. Tenslotte ben jij de Skin Expert. Je kunt de opleiding Skin Expert volgen zonder vooropleiding. En ook fijn om te melden is dat je geen stage hoeft te lopen! 

Meer dan alleen de basis leren

De basis van de online opleiding Skin Expert  is niet enkel de huidanalyse en de behandelingen kiezen. Deze bestaat uit veel meer dan dat. Zo verdiep je je in het ondernemerschap als je voor jezelf een schoonheidssalon of huidinstituut gaat openen.

Huidproblemen, triggers, oorzaken en oplossingen zijn belangrijke onderdelen bij de opleiding voor Skin Expert. Je klant gaat ervan uit dat jij de Huid Expert bent. Dit moet je ook kunnen waarmaken.

Je staat er niet alleen voor

De opleiding is natuurlijk volledig online, dat betekent dat je niet in suffe warme klaslokalen zit. Maar volledig kunt focussen en studeren wanneer jij dat wilt. Toch ben je niet alleen. Je staat er namelijk niet alleen voor tijdens je studie, je kunt altijd met vragen terecht bij de directe chat waar je 24/7 je vragen kunt neerleggen. Ook helpen onze studiecoaches je graag bij niet-inhoudelijke vragen over je studie, denk hierbij aan het maken van een studieblok in je agenda.

We vinden het belangrijk dat jij de volledige kennis bezit van de opleiding Skin Expert. Daarom helpen we je ook met tips en tools voor hoe je het beste kunt leren. Doordat er een chat tot je beschikking staat kun je terecht voor alle vakinhoudelijke vragen. Even geen zin in een chatgesprek maar toch liever over de whatsapp? Dat kan! We hebben een whatsapp account waar je voor al je vragen terecht kunt, welke tijdens je opleiding Skin Expert bij je naar boven komen.

Meer dan alleen schoonheidsspecialiste

Bij de opleiding Skin Expert kom je verder dan alleen de basis van schoonheidsspecialiste. Je leert over huidproblemen, oorzaken, triggers, en belangrijker nog welke factoren spelen hierbij een rol. En kunnen wij jou helpen met het aanpakken van de oorzaak en het oplossen van een huidprobleem. Ik zou niet langer wachten en vandaag nog van start gaan met het waarmaken van je droom carrière. Kies voor de online opleiding Skin Expert van Cleyo Beauty Professional. De opleider als het gaat om opleidingen voor schoonheidsspecialiste in de huidverbetering en leverancier van huidverbeterende producten aan schoonheidsspecialisten.

Klik hier om te starten met de online opleiding Skin Expert!

Scroll naar top