Cleyo Beauty Professional-Skin Expert

Online Opleiding Skin Expert

Nieuwe carriere als schoonheidsspecialist met als specialisatie huidverbetering.

Droom jij van een carrière als schoonheidsspecialist? Dan is de opleiding Skin Expert iets voor jou! Met deze opleiding leer je in je eigen tijd alles wat een succesvolle schoonheidsspecialiste moeten weten. Denk aan de verschillende huidtypes en de bijbehorende gelaatsbehandelingen. 

Op zoek naar opleiding Huid Expert

Als jij op zoek bent naar een opleiding voor schoonheidsspecialiste, oftewel Skin Expert (Huid Expert). Dan zul je zien op Google dat je plat gegooid wordt met diverse opleidingen. Vaak kun je door de bomen het bos niet meer zien. Niet vreemd natuurlijk, maar voor jou zeker niet handig. Ook wil je een fijne opleiding en waar je ook daadwerkelijk iets leert. En wat belangrijk is het liefst nog dicht bij je in de buurt.

Toch het liefst de Online Opleiding?

Toch is dat lastig te vinden. Ook moeten de tijden en dagen dan ook nog aansluiten in jouw agenda. Is het zo dat je naast de startende opleiding Skin Expert ook nog werkt? Tsja dat wordt puzzelen. Voor al dat puzzelen heb ik ‘Leentje Henraat” onze fysieke opleidingen naar een wereld van online gebracht. Denk hierbij aan video’s, pdf documenten, opdrachten en theorie. Doordat alles speciaal voor jou in een online omgeving is ingericht kun jej leren op het moment wanneer jou dat uitkomt. Al is het midden in de nacht. Of start je het liefst om 6 uur in de ochtend met leren aan de online opleiding Skin Expert van Cleyo Beauty Professional. Ideaal toch?

Geen vooropleiding nodig

De online cursus oftewel de opleiding is zo gemaakt dat je start vanaf de echte basis. Ook als je helemaal geen vooropleiding hebt gedaan. En zo werk je je eigen volledig op tot Skin Expert. In de opleiding Skin Expert komen belangrijke factoren aan bod welke je als schoonheidsspecialist niet bij andere organisaties krijgt. Hierin in Cleyo Beauty Professional een echte uitblinker. Je gaat in op specialisaties, oorzaken van echte huidproblemen. En hoe jij ze kunt aanpakken door middel van behandelingen en producten. Zo kun jij na de opleiding van start gaan in je eigen salon om binnen een mum van tijd een eigen schoonheidssalon of huidinstituut te openen. 

Je eigen schoonheidssalon starten

Met het opzetten van je eigen schoonheidssalon helpen we je natuurlijk graag. We hebben daarvoor de opleiding Start je eigen salon, waarin we alle tips en tools bespreken om zo snel en efficiënt mogelijk van start te gaan door middel van de online training met het openen van jouw succesvolle schoonheidssalon. Ook kijkt Cleyo Beauty Professional met je mee naar de producten welke je in de salon kunt gebruiken en de verkoop naar de klanten welke in jouw schoonheidssalon komen. De Cleyo Beauty Products zijn  hier uitermate geschikt voor, het zijn natuurlijke Biologische & Vegan producten welke we ook gebruiken tijdens fysieke opleidingen.

Starten met de online opleiding Skin Expert dat doe je hier!

Scroll naar top