cleyo beauty products - timeless

Waarom schoonheidsspecialisten en huidexperts kiezen voor de Cleyo Timeless productlijn?

Wij vertellen je graag over de Cleyo Beauty Products Timeless lijn, om jou een beter beeld te geven waarom wij hierover zo enthousiast zijn. Wij werken op een natuurlijke manier aan huidverbetering en delen deze passie graag met jou.

Anti Aging

De Timeless lijn van Cleyo Beauty Products is een anti-aging verzorgingslijn geheel gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Deze zijn zo uitgekozen dat ze optimaal werken en tot diep in de huid kunnen doordringen. Het voordeel van de Cleyo producten is dat ze ook geheel Biologisch en Vegan zijn waardoor reacties van de huid zo goed als nihil zijn. De Cleyo Timeless lijn is geschikt voor het tegengaan van het verouderingsproces en laat droogtelijntjes verdwijnen. Hij werkt vooral op anti-aging en huidversteviging. 

De crèmes voelen comfortabel aan en niet vet, het verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum. De Cleyo Timeless lijn bestaat uit een Cream Cleanser welke de huid op een zachte prettige manier reinigt op basis van biologische actieve ingrediënten.

Aloe Vera

Een Aloe Vera toner om de pH waarde te stabiliseren. Deze heeft tevens een wondgenezende werking. 

Keuzes aan Dagcréme

Er zijn 3 keuzes mogelijk qua Dagcrèmes de Timeless Spf30 of Spf50. Deze bieden een optimale bescherming tegen schadelijke UV stralen en voelt prettig ademend aan. De 3e optie is de Timeless Professional Dagcrème ook extra geschikt voor de wat rijpere huid. In deze dagcrème zit Hyaluronzuur en Matrixyl. Waarvan wij weten dat dit daadwerkelijk aanslaat op huidverjonging. En het verminderen van ongewenste lijnen in het gezicht. 

De Nachtcréme

Een zeer voedende Timeless Nachtcrème met hierin pure Retinol stimuleert de Collageenproductie, het hoge percentage Matrixyl zorgt voor het bestrijden van rimpels, het Hyaluronzuur met de vitamine C en E hydrateren de huid. Deze Nachtcrème sluit de huid niet af en voelt prettig en niet vet aan. 

Er zijn verschillende Cleyo Serums welke gecombineerd kunnen worden met deze lijn nl. het Hyaluron Matrixyl serum, het Timeless 15% vitamine C serum of het Timeless 20% vitamine C serum het hoge percentage Matrixyl zorgt voor het anti-rimpel effect. Dit kan zowel onder de Dag- als Nachtcrème gebruikt worden en heeft geen invloed op kleur cosmetica. 

Het prettige aan de Cleyo productlijn is dat er geen parfum, parabenen of synthetische toevoegingen zijn. Zodat je een duurzaam product in je salon hebt. Uiteraard worden er geen dierproeven toegepast op onze Cleyo Beauty Products. Alle Cleyo Beauty Products zijn geheel Biologisch & Vegan iets waar wij trots op zijn. Wij geloven in een natuurlijke benadering van de huid met producten die letterlijk puur natuur zijn. Hiermee hebben wij al meer dan 12 jaar zelf gewerkt. Tevens hebben we een franchise keten Cleyo Skin Experts en leveren aan schoonheidssalons en huidpraktijken in Nederland, België en Duitsland. Zo weten we hierdoor ook wat werkelijk van waarde is voor een product en de klant.  

Scroll naar top